Azi esti, maine nu se stie

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Weekend-ul ăsta a încetat din viață un om pe care eu îl cunoșteam mai mult sau mai puțin direct. Nu era tânăr. Era foarte tânăr. Avea 44 de ani. E drept că din spusele prietenilor avea o viață destul de dezorganizată. Consuma aproape în fiecare seară câte 12 beri. Organismul îl ținea bine, până s-a dus la București să se verifice de pancreatită. La o lună după a murit din cauza un stop cardio-respirator. Nu îl judec cu nimic, pentru că probabil s-a simțit bine, probabil și-a trăit viața. Însă și eu sun fan bere. Nu ajung la 12 beri, dar ajung lejer la 6 în anumite seri. O voi lăsa mai moale. Pentru că viața merită respectată.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Azi esti, maine nu se stie”

 1. Am fost azi la capela la acest tanar si inca nu-mi revin din soc.
  Inevitabil povestea lui m-a facut sa-mi amintesc de tatal meu, care a murit exact la aceeasi varsta, si exact din aceleasi motive: un cumul de principii autodezastruoase; in ciuda faptului ca era un om destept, care citea f mult, m-a dezamagit la acest capitol- s-a ghidat tot timpul dupa principiul: “degeaba traiesc daca nu imi ofer aceste placeri”. Mi se pare un mod de a gandi cel putin egoist. Da, ok, “si-a trait viata”, dar nu s-a mai gandit si la cei din jur – mai aveam multe de trait si de invatat impreuna!! Partea buna la acest tanar este – pe de o parte- ca nu avea copii, care ar fi trait acum ce am trait si eu!
  Oricum, trist, f trist!

  Răspunde
  • Îl cheamă Victor J. Nu a fost la noi în firmă și nici nu știam că e cunoștință comună cu Elena. E un fost coleg de școală de-a lui Ștefan. Om inteligent. Olimpic la matematică pe țară la vremea lui. Dar viciile astea nu țin cont de inteligență din păcate :(

   Răspunde
 2. Il stiu pt ca a fost coleg de liceu cu Stefan, sotul meu. Asa stiu si eu, ca era printre cei mai tari la matematica din clasa, si ar fi luat locul 2 la olimpiada de matematica pe tara prin clasa a-10-a. Un om f desptept. :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend