Azi esti, maine nu se stie

Weekend-ul ăsta a încetat din viață un om pe care eu îl cunoșteam mai mult sau mai puțin direct. Nu era tânăr. Era foarte tânăr. Avea 44 de ani. E drept că din spusele prietenilor avea o viață destul de dezorganizată. Consuma aproape în fiecare seară câte 12 beri. Organismul îl ținea bine, până s-a dus la București să se verifice de pancreatită. La o lună după a murit din cauza un stop cardio-respirator. Nu îl judec cu nimic, pentru că probabil s-a simțit bine, probabil și-a trăit viața. Însă și eu sun fan bere. Nu ajung la 12 beri, dar ajung lejer la 6 în anumite seri. O voi lăsa mai moale. Pentru că viața merită respectată.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Azi esti, maine nu se stie”

 1. Il stiu pt ca a fost coleg de liceu cu Stefan, sotul meu. Asa stiu si eu, ca era printre cei mai tari la matematica din clasa, si ar fi luat locul 2 la olimpiada de matematica pe tara prin clasa a-10-a. Un om f desptept. :)

  Răspunde
  • Îl cheamă Victor J. Nu a fost la noi în firmă și nici nu știam că e cunoștință comună cu Elena. E un fost coleg de școală de-a lui Ștefan. Om inteligent. Olimpic la matematică pe țară la vremea lui. Dar viciile astea nu țin cont de inteligență din păcate :(

   Răspunde
 2. Am fost azi la capela la acest tanar si inca nu-mi revin din soc.
  Inevitabil povestea lui m-a facut sa-mi amintesc de tatal meu, care a murit exact la aceeasi varsta, si exact din aceleasi motive: un cumul de principii autodezastruoase; in ciuda faptului ca era un om destept, care citea f mult, m-a dezamagit la acest capitol- s-a ghidat tot timpul dupa principiul: “degeaba traiesc daca nu imi ofer aceste placeri”. Mi se pare un mod de a gandi cel putin egoist. Da, ok, “si-a trait viata”, dar nu s-a mai gandit si la cei din jur – mai aveam multe de trait si de invatat impreuna!! Partea buna la acest tanar este – pe de o parte- ca nu avea copii, care ar fi trait acum ce am trait si eu!
  Oricum, trist, f trist!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.