Medicina estetică atinge niveluri noi și am avut ocazia să testez asta un pic

Sunt pasionat de tehnologie. Nu sunt genul de bărbat care se îngrijește excesiv. În afară de faptul că mă spăl pe corp și pe dinți, mă bărbieresc și mai fac sport, nu pot spune că sunt genul de bărbat care folosește des diverse chestii de întreținere. Însă, sunt genul de bărbat care le testează cu bucurie. Dacă e tehnologie de ultimă oră, sunt prezent :).

Partenerii mei de la aBeauty clinique lansează zilele astea în România un sistem nou de mezoterapie cu micro-ace pe care l-am încercat. Se numește DermaFrac. În paralel, aduc în rețeaua lor națională de clinici din București, Brașov, Constanța sau Galați și un sistem dermatologic bazat pe nano-tehnologie. Se numește UniverSkin. Pe ăsta nu l-am testat încă.

Mă rog, detalii despre evenimentul de lansare regăsiți aici. Iar detalii foarte bune despre mezoterapia cu DermaFrac găsiți aici. Eu am să vă spun pe limba mea cum stă treaba. Sunt bărbat. Mă pricep mai puțin. Înțeleg însă destul de mult. DermaFrac este un aparat și un tratament în același timp. Există componenta numită aparat și componenta numită serumuri. Totul funcționează pe bază de mezoterapie. Adică ace care îți străpung epidermul (de fapt ajung mai departe) și care permit substanței să ajungă unde trebuie.

Știți voi, corpul omenesc e genial. De exemplu pielea de pe față, gât, decolteu sau mâini. Are protecție. Pielea nu permite particolelor să intre. Nici când e de rău, nici când e de bine. Tocmai de aceea o cremă nu are cum să egaleze un tratament facial, oricât ar fi ea de bună. De aceea, se găsesc tot felul de metode ca substanțele benefice să ajungă acolo unde trebuie.

Există mai multe metode, iar una dintre ele este mezoterapia. Asta înseamnă că iei un ac, îl bagi în piele și bagi substanțe bune acolo (acid hialuronic, peptide, antioxidanți, vitaminte etc.). Dar cu acul doare. Pe o scară a durerii de la 1 la 10, acul doare de 8. DermaFrac face același lucru și doare de 1.

DermaFrac este un sistem de micro-ace care penetrează pielea uniform și alocă fiecărei zone cantitatea optimă de substanță. Fiind totul automatizat, ești sigur că vei avea o cantitate de acid hialuronic, peptide, antioxidanți și vitamine distribuită perfect. Asta înseamnă tehnologie. În plus, are vacuum. De ce? Când ne tăiem, băgam un ac în piele sau orice alt ceva, organismul răspunde (vă spuneam că e genial). De obicei curge sânge. Sângele țâșnește ca să protejeze corpul de infecții. Și atunci când ceva țâșnește pe gaura pe care tocmai ai făcut-o, cum să mai bagi substanțele bune? Că nu intră. Ei bine, aici intervine vacuumul. Vacuumul izolează pielea, iar atunci când înțepi și bagi substanța, aceasta chiar intră în piele pentru că fluidele organismului nu au timp să reacționeze. E un sistem brevetat de Genesis Biosystems din USA (DermaFrac).

Totul începe cu o microdermabraziune pentru îndepărtarea țesutului cornos de pe piele. Și pentru o curățare generală. Astfel, pielea va fi mai curată și mai permeabilă. Apoi, în funcție de ten și necesități se alege serumul DermaFrac potrivit. Există serumuri pentru rejuvenare, întinerire, tratarea problemelor hiperpigmentare sau tenul acneic. La mine s-a mers cu rejuvenare, pentru că în afară de riduri de expresie nu am altele. DermaFrac este excelent și pe riduri cu serumul corespunzător. În plus, stimulează și producția de colagen. Vă zic acuș. Poze.

IMG_0013 IMG_0018 IMG_0022 IMG_0023 IMG_0033 IMG_0036 IMG_0039 IMG_0042 IMG_0037 IMG_0038 IMG_0043 IMG_0046 IMG_0052 IMG_0063 IMG_0068 IMG_0074 IMG_0102 IMG_0104 IMG_0111

Veți spune că m-au schingiuit sau că m-a durut. Nici pe departe. Tenul arată așa pentru că tratamentul e minimum invaziv și chiar dă rezultate. Așa e un tratament minimum invaziv. Combinat cu Intraceuticals poate da rezultate uluitoare. Însă observați fața mea și masca.

IMG_0127 IMG_0130 IMG_0123

Priviți cum mi s-a calmat tenul. Pur și simplu poți să-ți faci DermaFrac (mezoterapie cu micro-ace) și să te întorci la activitățile zilnice imediat. Poți face tratamentul într-o pauză de masă, de exemplu. Nu uita însă de crema SPF 50 pe care la aBeauty clinique ți-o aplică oricum. E foarte important să folosești zilnic cremă profesională de protecție solară zilnic, indiferent de anotimp, dar asta e altă poveste. Interesantă, dar altă poveste. Importantă!

Ce rezultate am avut după DermaFrac la aBeauty clinique?

Băi, mă ustura un pic fața spre seară, cu toate cremele lor. E un tratament minimum invaziv totuși, nu o plimbare prin parc. Însă am simțit fermitate și hidratare aproape instant. Inclusiv când zâmbeam îmi simțeam pomeții hidratați profund. E o senzație ciudat de faină. Porii mi s-au închis. Fața mea, urâtă spre normală de altfel :), era flawless.

Ce se întâmplă după DermaFrac?

Pe lângă rezultatele de moment care am auzit că nu sunt spectaculoase decât după a doua ședință (deși eu am simțit chestii de la prima), organismul meu lucrează și produce colagen. Pe lângă hidratare sau tratarea ridurilor, un tratament cu DermaFrac acționează și pe termen lung. Micro-acele stimulează producția de colagen. Astfel, vei avea rezultate și pe hidratare sau vitaminizare, dar și pe întindere, lifting și întinerire overall. E genial. Ai 2 (3-4) în 1.

Pentru rezultate spectaculoase nu uita de Intraceuticals. Oricum, DermaFrac e un tratament facial bestial care m-a cucerit prin ceea ce înțeleg eu mezoterapia zilelor noastre unde tehnologia de ultimă oră e la tot pasul. De ce să nu profităm de ea? Pentru detalii și programări contactează-i acum pe cei de la aBeauty clinique aici (București, Brașov, Constanța, Galați). Prețuri mai mici decât o mezoterapie cu ac făcută bine de un medic excelent. De la 699 lei per ședință și chiar mai mici dacă alegi pachetele personalizate pentru tine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Medicina estetică atinge niveluri noi și am avut ocazia să testez asta un pic”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.