Mai țineți minte când ziceam că sunt obosit?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Scriam aici că sunt foarte obosit. Încă sunt :) Ioan Săbăduș, vechiul meu prieten din online a văzut articolul respectiv și îmi va trimite ceva bun. Asta și asta. Dacă ar fi să descriu într-o frază, el se ocupă cu mierea de albine. Și o face și online. Și e foarte pasionat de asta. Ceea ce e bine. Abia aștept să primesc produsele și să încep de luni. Știți voi, orice începe de luni… dieta, mersul la sală etc. :) Vă țin la curent legat de cum îmi va merge.Miere Sabadus

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

8 comentarii la „Mai țineți minte când ziceam că sunt obosit?”

 1. Am folosit si Energizantul si Siropul de Catina. Pe langa astea, la o alta comanda Ioan Sabadus mi-a facut o surpriza foarte delicioasa cu un borcan de Miere cu Hrean.
  In fiecare an mai face cate un experiment, cate o combinatie de miere cu ceva … si de fiecare data au fost combinatii reusite pentru ca are cea mai buna si critica echipa de teste. Nici un super mega laborator nu poate inlocui verdictul echipei lui de testare.

  Răspunde
 2. Foarte tare. Eu am început să consum miere direct de la producător. Stupii în spate, nenea în față, la vânzare.
  Mai scumpă decât cea din comerț, dar calitatea este… calitate.

  Răspunde
 3. am consumat mierea voastra,e miere buna(calitativa).Mi a placut ca daca devii un client fidel oferiti reduceri nu sunteti niste comercianti rigizi, va respectati clienti,oamenii faini au de castigat:)

  Răspunde
  • Tu ziceai că vrei să slăbești. Bine, și eu aș mai da vreo 10 Kg jos :) Însă, aceste suplimente sunt dulci, iar dulcele știu că îngrașă. Eu momentan nu m-am îngrășat, nu am slăbit, dar nici nu mi-am schimbat stilul de viață :)

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend