Mai țineți minte când ziceam că sunt obosit?

Scriam aici că sunt foarte obosit. Încă sunt :) Ioan Săbăduș, vechiul meu prieten din online a văzut articolul respectiv și îmi va trimite ceva bun. Asta și asta. Dacă ar fi să descriu într-o frază, el se ocupă cu mierea de albine. Și o face și online. Și e foarte pasionat de asta. Ceea ce e bine. Abia aștept să primesc produsele și să încep de luni. Știți voi, orice începe de luni… dieta, mersul la sală etc. :) Vă țin la curent legat de cum îmi va merge.Miere Sabadus

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Mai țineți minte când ziceam că sunt obosit?”

  • Tu ziceai că vrei să slăbești. Bine, și eu aș mai da vreo 10 Kg jos :) Însă, aceste suplimente sunt dulci, iar dulcele știu că îngrașă. Eu momentan nu m-am îngrășat, nu am slăbit, dar nici nu mi-am schimbat stilul de viață :)

   Răspunde
 1. am consumat mierea voastra,e miere buna(calitativa).Mi a placut ca daca devii un client fidel oferiti reduceri nu sunteti niste comercianti rigizi, va respectati clienti,oamenii faini au de castigat:)

  Răspunde
 2. Foarte tare. Eu am început să consum miere direct de la producător. Stupii în spate, nenea în față, la vânzare.
  Mai scumpă decât cea din comerț, dar calitatea este… calitate.

  Răspunde
 3. Am folosit si Energizantul si Siropul de Catina. Pe langa astea, la o alta comanda Ioan Sabadus mi-a facut o surpriza foarte delicioasa cu un borcan de Miere cu Hrean.
  In fiecare an mai face cate un experiment, cate o combinatie de miere cu ceva … si de fiecare data au fost combinatii reusite pentru ca are cea mai buna si critica echipa de teste. Nici un super mega laborator nu poate inlocui verdictul echipei lui de testare.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.