Cum scapi de oboseală? E o întrebare, nu un răspuns.

În ultima perioadă sunt foarte obosit. Organismul lui Gabriel Ursan de acum nu mai e ca organismul lui Gabriel Ursan de acum 5 ani. Nu credeam că voi zice asta vreodată, dar iată că am ajuns în postura aia. Deci, în afară de somn cum prinzi și cât prinzi… cum scapi de oboseală? Ce chestii naturiste mai luați? Sau ce activități fizice mai faceți? Nu de alta, dar prefer uneori să-mi obosesc mușchii ca să-mi oxigenez creierul, în loc de obosirea creierului și atrofierea mușchilor. E simplu de zis: fă sport! Dar ce? Eventual ceva care să-mi și placă. Mi-ar plăcea să alerg în pădure, dar nu am una aproape. Altceva, la îndemână?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Cum scapi de oboseală? E o întrebare, nu un răspuns.”

 1. Daaa, chestia cu vegan e bunaaa … si in 2-3 ani o sa-ti creasca trei stomacuri ca la rumegatoare.

  Ia niste energizant de la Ioan Sabadus dar nimic nu poate inlocui somnul si odihna corespunzatoare.
  Poti face excese pentru o perioada de timp dar vine vremea cand organismul isi cere dreptul la odihna si daca nu o primeste, din pacate, incep sa cedeze unele organe …

  O plimbare in natura (fara casti in urechi) – munte, padure – ajuta mult la regenerare asa ca ia familia plecati macar o data la doua saptamani pe munte. E suficienta si o jumatate de zi pentru o plimbare.

  Răspunde
 2. Somnul nu poate fi inlocuit !
  Ceea ce poti sa faci este sa scurtezi programul de somn cu 2-3 ore, dar nu mai mult de doua saptamani, fara sa mai simti oboseala. Cel putin eu am observat acest lucru.
  Cum ? Cu produse naturale de la albine. Energizant (miere+polen+propolis) si sirop de catina. Garantez ca in 5 zile observi primele efecte.
  Daca vrei sa fie si o detroxifiere a organismului, atunci mai adaugi tinctura de propolis.

  Răspunde
 3. Fă-te vegan. Srsly.
  Sau renunța la carne și grăsimii animale și ia suplimente pentru ficat, ceai hepatic în loc de apă, bere și suc. Bea un iaurt zilnic. Făcut de tine. înlocuiește parte din cărnuri cu ciuperci.
  Ca și experiment fă dieta lu’ Brumă din cartea cu 3S. But commit!

  Răspunde
  • Uuuuh… Da’ nu era atunci nevastă-sa.
   Are la sfârșit un program de 3 luni, cred, în care îți zice pe zile ce să mănânci la fiecare din cele 5 mese ale zilei. Mie mi-a scăzut burta cu dieta că o ajutam pe iubita mea să o țină (nu mâncam alte căcaturi ca să nu îi fac poftă și era mai simplu cu cumpărăturile). And ya never go hungry – 5 mese pe zi (3 mai voluminoase și 2 gustări)…

   Răspunde
 4. Eu unu lucrez în program de noapte, când sunt la muncă evident nu somn, când sunt acasă, evident nu pot dormi mai mult de 4-5 ore, deci.. ia spune-mi și mie răspunsul, cum și când pot să mă mai odihnesc. Și să nu mai zic, că pe timpul zilei, mai acord timp și vieții de familie și firmei mele, etc.. :)

  Răspunde
 5. Legat de somn, nici pe mine nu ma mai satura de nicio culoare.
  Legat de sport, deschid in curand un proiect interesant pentru asta. Te anunt atunci, poate o sa-ti placa ideea. :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.