În vizită la Profitshare

De fapt, mai corect spus ”În vizită la Conversion”. Zilele astea am stat un pic prin București, iar astăzi m-am găsit cu Claudiu Fărcaș, vechiul meu prieten din online încă de pe vremea când era în Timișoara și făceam împreună, dar separat :), bani frumoși din marketing afiliat. Eu cu fostul GSMRo, el cu mai multe și mai bune :)

Acum Claudiu face parte din echipa Profitshare de ceva vreme. Și în caz că nu știați, rezultatele sale foarte bune pe marketing afiliat au jucat un rol important pe vremea aceea în cooptarea lui în echipa Profitshare. Și încă ceva ce nu știu dacă știați, Conversion Marketing e una dintre cele mai bune platnice agenții din ultima perioadă. Și o zic pe propria-mi piele. Încă mai aștept banii de la diverse agenții pe diverse proiecte și azi, după luni de zile. Mă rog, nu vorbim de asta.

De Claudiu v-am mai povestit și bănuiesc că majoritatea îl știți. E foarte bun pe ceea ce face. Nu știu dacă aș rezista mai mult de o lună să fac ce face el și să-mi bag capul prin toate analizele și strategiile pe care le concepe împreună cu echipa. Echipă destul de numeroasă de altfel. Îmi pare rău că nu m-am găsit și cu Cristian Iosub dacă tot am fost acolo. M-a luat valul și am uitat să întreb de el. Nu era în sală când am intrat. Dar tura viitoare poate mă organizez mai bine și ieșim cu toții la o bere.

Ca să intri în sediul lor îți trebuie diverse cartele de acces și alte alea. Zici că am fost în vizită la C.I.A. :) Mai lipseau agenții secreți pe acolo. Iar dacă vrei să parchezi ca vizitator trebuie să ai vizită programată că altfel nu merge. Asta ca paranteză :) Pentru ei e ceva banal deja :)

Mă bucur că în vizita mea am cunoscut-o personal și pe Bianca Leafu. Eu cu ea am tot ținut legătura în ultima perioadă pe partea de blogging. Îmi pare rău că nu a fost mai mult timp ca să-i cunosc mai bine și colegele. Niște tipe foarte simpatice și joviale erau la acel birou. De fapt, toată lumea era faină pe acolo. Parcă toți erau de-ai mei, cum se zice :)

La Conversion se dezvoltă și soluția de email marketing Conectoo. Știți probabil că sunt pasionat de email marketing făcut mișto, iar Conectoo a devenit o soluție foarte faină de când a trecut în Conversion Marketing. Poate data viitoare va fi mai mult timp să povestesc cu Eugen Potlog, cel care se ocupă de Conectoo. Apropo, are și blog. Soluția lor de email marketing are tot ce trebuie, mai puțin partea de afiliere pe care când o vor dezvolta probabil voi fi primul client. Eugen, bagă un program de afiliere recurentă lifetime și va fi un boost fantastic, cum ziceam și azi :)

De asemenea, țin să-i mulțumesc și lui Cornel (Lead Developer la Conversion) care mi-a dat câteva sfaturi bune legate de niște platforme online pe care vreau să le implementez pentru un site nou la muncă. Mi-ar fi plăcut să cunosc pe toată lumea de acolo. Dar oamenii erau la muncă și nu mi-am permis să deranjez. L-am văzut și pe Marius Pahomi în birou, dar avea treabă și n-am intrat să îl salut. Tura viitoare. Desenul ăsta e tare :)

Sediu Conversion

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „În vizită la Profitshare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.