De luni…

De luni mă las de fumat (eu personal m-am lăsat de ceva timp și chiar dacă mai am pofte, e mai ok să fii un nefumător cu pofte neîndeplinite decât un fumător cu liber la pofte).

De luni mă apuc de sală. Nu am timp de sală. Da, știu. Nu ai timp. Nici eu nu am timp. Dar de luni mă apuc. Am niște gantere acasă și tot o fac.

De luni mă apuc de dietă. Numai că mi se face foame pe la ora 13:00 și mai am și o grămadă de treabă și cum să fac? Mă duc la McDrive.

De luni îmi planific mai bine concediile. Fuck! Am 29 de ani și mai am în medie vreo 30-40 de ani de concedii că după aia mor. Trebuie!

De luni nu mai sunt așa agitat. O viață am ce pana mea! Stresul ucide. Lipsa de planificare la fel. Lipsa de planificare a șefilor mei la fel. Vaaaai morrr!

De luni îmi propun să tratez mai bine ziua de luni. Sunt zen. Nimeni nu mă agită. Nci măcar căcaturile de ședințe inutile la care ăștia le zic meeting-uri.

De luni o ard vegan. O săptămână fără carne și mâncare gătită n-a omorât pe nimeni. E greu. Nu-i nimic. Fac pachețele și îmi iau la muncă și mănânc.

De luni o să am mai mult timp pentru mine. Serios! Am citit o carte faină în acest sens. Mi-am luat notițe și mă țin de treabă. Parol!

De luni voi petrece mai mult timp cu copilul meu. Investec în el precum aș investi la bursă. Cred că are nevoie și de mine, nu numai de cursurile de pian.

De luni fac mai mult sex. Nu știu cu cine, dar fac :). Cică te ajută să slăbești, să dezvolți nu știu ce enzime și hormoni. Fac, clar fac!

De luni divorțez. De oboseală. Îmi iau niște suplimente nutritive de fac ăștia reclamă la TV. Sigur sunt bune de ceva că doar nu îi lasă să facă reclamă așa, oricum.

De luni mă uit la film cu familia. Orice e de la Disney cu dublaj ca să nu traduc. Ăștia de la Disney fac filme bune de desene animate. Am abonament undeva dar nu mai știu unde.

De luni gătesc. E al naibii de fain să gătești. Cică relaxează. Mai greu e cu multitudinea de vase și de tăvi de spălat după. Dar o voi face.

De luni îmi albesc dinții. Moda asta de la americani a început să prindă și la noi. Nu știu cum și cât, dar de luni voi avea dinți mai albi.

De luni îmi fac curat în casă la toate. Am o grămadă de chestii inutile care s-ar putea să prindă bine altora. Voi fi un om mai bun. De luni donez.

De luni mă apuc de învățat un lucru nou. Programare, dat cu placa pe zăpadă, schi, surf, pilotaj avioane, orice. Un skill nou aduce fericire.

De luni învăț să sar coarda. Sau să înot. Sau să merg pe bicicletă. Sigur e ceva basic ce nu știu. Nu vreau să fiu ultimul din curtea școlii. Voi învăța.

De luni vreau să întineresc. Îmi voi lua niște creme de gălbenele și voi merge pe sfaturi din străbuni. Ce știu ăștia cu tratamentele lor scumpe?

De luni îmi voi face timp să merg la aBeauty. Pentru că mă respect și respectul nu suferă amânare. Dacă tot fac ceva pentru mine, măcar s-o fac bine unde trebuie.

De luni nu voi mai fi omul ăla care tot zice ”de luni”. Pentru că trec luni. Și lunile se transformă în ani. Și anii sunt grei. Eu când mai fac ceva pentru mine?De luni

5 comentarii la „De luni…”

  1. Dragut! Eu zic sa incepi cu „de acum” si sa nu intri in panica. Faci cat poti pentru AZI, maine e doar o promisiune, ce poti face AZI, acum, e in puterea ta. Succes!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.