Ma vedeti, dar nu sunt :)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În următoarele două zile voi susține un curs intern de vânzări și dezvoltare personală, deci nu voi putea fi cu un ochi atât de atent pe blog. Moderez comentarii seara și articole noi probabil că voi băga Duminică. Zic asta pentru că am primit feedback pozitiv de la oameni care intră zilnic pe blog să vadă ce subiecte am mai abordat. Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge s-au lansat, așa că aveți cu ce să vă umpleți timpul. În rest, încă mai aștept să văd când va fi disponibil vreun device cu Android Gear în România. Nu de alta, dar lansează Oneplus One super smartphone-ul lor în România (despre care unii ziceau că există mai multe șanse să câștigi la loto decât să-l vezi în România) și nu vedem un device cu Android Gear? Mă simt ca și cum aș trăi în Botswana, unde aștept alături de alți români serviciul Google Play Music pe la noi.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Ma vedeti, dar nu sunt :)”

  1. Salut! Nu trebuie sa te simti ca in Botswana…Stii ca avem al treilea internet ca performanta din lume? Si ca Americanii platesc enorm pt un net de nimic? Au de unde plati, dar ei n-au net la performanta noastra..Romania a fost intre primele tari cu 4G…Asa ca nu ar trebui sa te simti ca in Botswana..Pe tehnologie suntem ok…

    Răspunde
    • La capitolul ăsta, da, stăm ok. Mai greu e cu serviciile/produsele pentru România din anumite puncte de vedere, dar asta nu e vina țării în sine. Ține de producător care alege sau nu să vândă în România.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend