Gabriel Ursan Blog

Ma vedeti, dar nu sunt :)

În următoarele două zile voi susține un curs intern de vânzări și dezvoltare personală, deci nu voi putea fi cu un ochi atât de atent pe blog. Moderez comentarii seara și articole noi probabil că voi băga Duminică. Zic asta pentru că am primit feedback pozitiv de la oameni care intră zilnic pe blog să vadă ce subiecte am mai abordat. Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge s-au lansat, așa că aveți cu ce să vă umpleți timpul. În rest, încă mai aștept să văd când va fi disponibil vreun device cu Android Gear în România. Nu de alta, dar lansează Oneplus One super smartphone-ul lor în România (despre care unii ziceau că există mai multe șanse să câștigi la loto decât să-l vezi în România) și nu vedem un device cu Android Gear? Mă simt ca și cum aș trăi în Botswana, unde aștept alături de alți români serviciul Google Play Music pe la noi.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Iulian

  Reply Reply 05/09/2014

  Succes! Sună interesant. :D De Lumia 730/830 nu zici nimic? :)

 • Lospa

  Reply Reply 05/09/2014

  Ca tot vorbim de lansare. S-a lansat wordpress 4.0, detalii am scris aici: http://Lospa.ro/a-aparut-wordpress-4-0

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 06/09/2014

   Azi am făcut update. Momentan nu sunt probleme cu pluginurile, e ok.

 • Catalin

  Reply Reply 05/09/2014

  Success la acel curs, cert este ca faci ceea ce este mai bine pentru tine din punct de vedere profesional, bloggingul este mai la urma.

 • Alex

  Reply Reply 06/09/2014

  Salut! Nu trebuie sa te simti ca in Botswana…Stii ca avem al treilea internet ca performanta din lume? Si ca Americanii platesc enorm pt un net de nimic? Au de unde plati, dar ei n-au net la performanta noastra..Romania a fost intre primele tari cu 4G…Asa ca nu ar trebui sa te simti ca in Botswana..Pe tehnologie suntem ok…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 06/09/2014

   La capitolul ăsta, da, stăm ok. Mai greu e cu serviciile/produsele pentru România din anumite puncte de vedere, dar asta nu e vina țării în sine. Ține de producător care alege sau nu să vândă în România.

Leave A Response

* Denotes Required Field