În următoarele două zile voi susține un curs intern de vânzări și dezvoltare personală, deci nu voi putea fi cu un ochi atât de atent pe blog. Moderez comentarii seara și articole noi probabil că voi băga Duminică. Zic asta pentru că am primit feedback pozitiv de la oameni care intră zilnic pe blog să vadă ce subiecte am mai abordat. Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge s-au lansat, așa că aveți cu ce să vă umpleți timpul. În rest, încă mai aștept să văd când va fi disponibil vreun device cu Android Gear în România. Nu de alta, dar lansează Oneplus One super smartphone-ul lor în România (despre care unii ziceau că există mai multe șanse să câștigi la loto decât să-l vezi în România) și nu vedem un device cu Android Gear? Mă simt ca și cum aș trăi în Botswana, unde aștept alături de alți români serviciul Google Play Music pe la noi.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Ma vedeti, dar nu sunt :)"

  • Iulian

   Succes! Sună interesant. :D De Lumia 730/830 nu zici nimic? :)

  • Lospa

   Ca tot vorbim de lansare. S-a lansat wordpress 4.0, detalii am scris aici: http://Lospa.ro/a-aparut-wordpress-4-0

  • Catalin

   Success la acel curs, cert este ca faci ceea ce este mai bine pentru tine din punct de vedere profesional, bloggingul este mai la urma.

  • Alex

   Salut! Nu trebuie sa te simti ca in Botswana…Stii ca avem al treilea internet ca performanta din lume? Si ca Americanii platesc enorm pt un net de nimic? Au de unde plati, dar ei n-au net la performanta noastra..Romania a fost intre primele tari cu 4G…Asa ca nu ar trebui sa te simti ca in Botswana..Pe tehnologie suntem ok…

   • Gabriel Ursan

    La capitolul ăsta, da, stăm ok. Mai greu e cu serviciile/produsele pentru România din anumite puncte de vedere, dar asta nu e vina țării în sine. Ține de producător care alege sau nu să vândă în România.

Comentează la acest articol