Ma vedeti, dar nu sunt :)

În următoarele două zile voi susține un curs intern de vânzări și dezvoltare personală, deci nu voi putea fi cu un ochi atât de atent pe blog. Moderez comentarii seara și articole noi probabil că voi băga Duminică. Zic asta pentru că am primit feedback pozitiv de la oameni care intră zilnic pe blog să vadă ce subiecte am mai abordat. Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge s-au lansat, așa că aveți cu ce să vă umpleți timpul. În rest, încă mai aștept să văd când va fi disponibil vreun device cu Android Gear în România. Nu de alta, dar lansează Oneplus One super smartphone-ul lor în România (despre care unii ziceau că există mai multe șanse să câștigi la loto decât să-l vezi în România) și nu vedem un device cu Android Gear? Mă simt ca și cum aș trăi în Botswana, unde aștept alături de alți români serviciul Google Play Music pe la noi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Ma vedeti, dar nu sunt :)”

  1. Salut! Nu trebuie sa te simti ca in Botswana…Stii ca avem al treilea internet ca performanta din lume? Si ca Americanii platesc enorm pt un net de nimic? Au de unde plati, dar ei n-au net la performanta noastra..Romania a fost intre primele tari cu 4G…Asa ca nu ar trebui sa te simti ca in Botswana..Pe tehnologie suntem ok…

    Răspunde
    • La capitolul ăsta, da, stăm ok. Mai greu e cu serviciile/produsele pentru România din anumite puncte de vedere, dar asta nu e vina țării în sine. Ține de producător care alege sau nu să vândă în România.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.