Android Wear

De unde iti iei un Android Gear in Romania?

Aparent de nicăieri. Observ că atât ceasul LG, cât și ceasul Samsung cu Android Wear figurează ca fiind disponibile în Play Store US. Puteți observa aici la ce mă refer. De asemenea, cei de la Samsung spuneau în comunicatul de aici că modelul lor va fi disponibil și în România destul de rapid, însă nu prea mai am răbdare :) Deci, e o întrebare, nu un răspuns: de unde pot să-mi iau și eu un ceas cu Android Wear în România sau care să fie livrat în România? Atenție, nu mă refer la modelul ăsta, că e altă mâncare de pește.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Mihai+Serban

    Reply Reply 06/08/2014

    Cand a aparut nexus 5, multi foloseau o metoda de genul ca sa-l comande din USA ( http://anonym.to/?http://trak.in/mobiles/buying-google-nexus-4-india-price-rs-22500/ ). Asa am vrut si eu sa il comand prima data, dupa a aparut la magazinele din Romania si m-am razgandit (primul lot la Nexus 5 mai venea cu probleme si nu am vrut sa ma risc sa il primesc cu defecte din fabrica si fara garantie).

    Pe forumuri gen XDA-Developers, lumea spune ca functioneaza ok dar eu sincer nu am testat. Pe langa asta, cred ca ar dura ceva pana sa soseasca din SUA.

Leave A Response

* Denotes Required Field