Ce ONG-uri din Galati stiti sau mi-ati putea recomanda?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Pentru că joi se întâmplă o mare discuție locală despre care trebuie să aflați. Dacă știți pe cineva care știe pe cineva care știe la rândul său pe cineva, dați-i acest articol. Dacă nu dați-i share :) Pentru că e de dat, nu de luat :). Detalii în comunicatul de mai jos.

Reprezinţi un ONG activ la nivel local? Eşti o persoană activă care are idei pentru dezvoltarea comunităţii locale? Ai nevoie de sprijin pentru punerea în practică a acestor idei?

Te invităm la întâlnirea scoietăţii civile activă pe plan local cu grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi, întâlnire ce se va desfăşura în data de 07 august 2014 începând cu orele 16.30, în incinta Bankers Hubb din strada Tecuci, nr. 157A, Galaţi.

Cine suntem noi? Suntem un grup de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi, parte a unei mişcări de fundaţii comunitare sprijinită de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare din Cluj. Ce facem noi? Scopul viitoarei Fundaţii Comunitare Galaţi, este acela de a sprijini
iniţiativele societăţii civile locale şi de a ajuta la dezvoltarea comunităţilor locale. Mai multe informatii despre fundatiile comunitare găsiţi la www.fundatiicomunitare.ro.

Cum? Fundaţiile comunitare organizează evenimente de atragere de resurse care implică întreaga comunitate, ajută companiile locale să găsească parteneri sociali cu ajutorul cărora să rezolve probleme locale şi încurajează oamenii să doneze strategic pentru ca banii pe care îi dau să facă o diferenţă semnificativă.

Vă rugăm să anunţaţi participarea telefonic la numărul 0741077167 sau pe email la adresa fundatiacomunitaragalati@gmail.com.

Cu stimă,
Cristi Marian OCHIU
Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend