De ce sunt asa multi mascarici la radio?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu poți să schimbi două – trei posturi de radio între ele că îl auzi pe cel puțin unul care se scălâmbâie ca la circ. Asta se întâmplă mai ales la emisiunile de dimineață. Scălâmbâiala este însoțită de glume mai expirate decât carnea din piețele bucureștene, de discuții penibile, de atitudini gen Ideocracy. La un momentan l-am auzit pe unul cum recunoștea cu o atitudine de măscărici că nici nu știe ce să mai zică pe post :) În afară de Rock FM, unde prezentatorii sunt decenți și îmi place să ascult mereu o știre sau o informație despre un eveniment acolo, treaba cu măscăricii e valabilă mai pe la toți. Întrebarea mea este de ce? De ce sunt atâția prezentatori de radio care își pițigăiază vocea de parcă ar face un spectacol pentru copii de grădiniță?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „De ce sunt asa multi mascarici la radio?”

  1. Poate asta înțeleg ei prin divertisment. :)

    Eu îți recomand C FM Constanța dacă vrei un CHR românesc bun. Playlist mult mai variat decât majoritatea CHR-urilor de la noi. ;)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend