Radio clown

De ce sunt asa multi mascarici la radio?

Nu poți să schimbi două – trei posturi de radio între ele că îl auzi pe cel puțin unul care se scălâmbâie ca la circ. Asta se întâmplă mai ales la emisiunile de dimineață. Scălâmbâiala este însoțită de glume mai expirate decât carnea din piețele bucureștene, de discuții penibile, de atitudini gen Ideocracy. La un momentan l-am auzit pe unul cum recunoștea cu o atitudine de măscărici că nici nu știe ce să mai zică pe post :) În afară de Rock FM, unde prezentatorii sunt decenți și îmi place să ascult mereu o știre sau o informație despre un eveniment acolo, treaba cu măscăricii e valabilă mai pe la toți. Întrebarea mea este de ce? De ce sunt atâția prezentatori de radio care își pițigăiază vocea de parcă ar face un spectacol pentru copii de grădiniță?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Adi

  Reply Reply 04/09/2014

  Rock Fm inca nu am incercat insa singurele posturi de radio pe care le ascult sunt Magic FM si Better FM,

 • Iulian

  Reply Reply 04/09/2014

  Poate asta înțeleg ei prin divertisment. :)

  Eu îți recomand C FM Constanța dacă vrei un CHR românesc bun. Playlist mult mai variat decât majoritatea CHR-urilor de la noi. ;)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/09/2014

   Eu ascult în mașină și fiind des în Galați, nu cred că prind.

   • Iulian

    Reply Reply 04/09/2014

    Credeam că asculți și online. :) Așa, în FM, nu prea mai e nimic de ascultat în afară de Europa FM (și ăsta se duce în jos, din păcate :( ).

 • Luci Florescu

  Reply Reply 04/09/2014

  Nu esti singurul care se intreaba asta!

Leave A Response

* Denotes Required Field