Nu poți să schimbi două – trei posturi de radio între ele că îl auzi pe cel puțin unul care se scălâmbâie ca la circ. Asta se întâmplă mai ales la emisiunile de dimineață. Scălâmbâiala este însoțită de glume mai expirate decât carnea din piețele bucureștene, de discuții penibile, de atitudini gen Ideocracy. La un momentan l-am auzit pe unul cum recunoștea cu o atitudine de măscărici că nici nu știe ce să mai zică pe post :) În afară de Rock FM, unde prezentatorii sunt decenți și îmi place să ascult mereu o știre sau o informație despre un eveniment acolo, treaba cu măscăricii e valabilă mai pe la toți. Întrebarea mea este de ce? De ce sunt atâția prezentatori de radio care își pițigăiază vocea de parcă ar face un spectacol pentru copii de grădiniță?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "De ce sunt asa multi mascarici la radio?"

  • Adi

   Rock Fm inca nu am incercat insa singurele posturi de radio pe care le ascult sunt Magic FM si Better FM,

  • Iulian

   Poate asta înțeleg ei prin divertisment. :)

   Eu îți recomand C FM Constanța dacă vrei un CHR românesc bun. Playlist mult mai variat decât majoritatea CHR-urilor de la noi. ;)

   • Gabriel Ursan

    Eu ascult în mașină și fiind des în Galați, nu cred că prind.

    • Iulian

     Credeam că asculți și online. :) Așa, în FM, nu prea mai e nimic de ascultat în afară de Europa FM (și ăsta se duce în jos, din păcate :( ).

  • Luci Florescu

   Nu esti singurul care se intreaba asta!

Comentează la acest articol