La Mare la Jupiter – Cap Aurora: Hotel California

Noi am mers la hotel California pentru că e family friendly. Și așa e. Hotel California sau hotel Delta sunt locații foarte prietenoase cu familiile. Copiii vor fi foarte fericiți dacă mergeți acolo. Au plajă de copii. Căsuțe de joacă. Un loc de joacă de vreo 2.000 de metri pătrați pentru copii. Spectacole. Tot ce vreți. Ba mai mult, angajații de acolo sunt super prietenoși.

Însă, hotel California e un hotel low cost. Și va rămâne așa multă vreme. Dacă nu ești foarte pretențios, te vei uita la raportul calitate-preț și vei fi foarte mulțumit. De la distanță plajele arată super. Copiii, repet, se distrează și sunt foarte mulțumiți. Dacă aveți un buget bine stabilit, vă recomand locația. Copiii voștri vor fi mai încântați decât voi fără să aveți voi timp să comentați una sau alta.

Mai repet ceva. Angajații sunt foarte prietenoși. Se vede că acolo e un business privat cu resurse mai vechi. Ca să nu le zic un pic comuniste. Dar nu mă înțelegeți greșit. Oamenii de acolo chiar își dau silința. Și am tot respectul pentru asta. Însă trebuie să vorbim și de alte lucruri.

Nu mă luați la raportul calitate-preț, că am zis deja că e bun. Lăsați-mă să spun ce am de spus ca să știți la ce să vă așteptați. Hotelul în sine. Hotelul California seamănă cu un spital. Gresie de spital, holuri de spital, miros de spital (poate e de bine, că se curăță bine). Apoi vorbim despre camere mici (cu gresie), genul ăla de camere în care stai la un șnițel ca pe vremea lui Ceaușescu. Apoi vorbim despre draperii. Sunt subțiri ca foița de țigară. Trece soarele ca prin brânză.

Dacă al tău copil se trezea la 9, află acum că se trezește la 7. Plin de sudoare. Și total neodihnit. Copiii când văd lumină se trezesc, nu sunt ca noi, ca putorile de adulți care ar vrea să mai doarmă o juma` de oră. Camerele sunt făcute să te trezești cu un copil mai devreme.

Dacă al tău copil e foarte flexibil, mergi la hotel California din Jupiter – Cap Aurora. Dacă nu, caută-i liniștea în altă parte. Dacă faci concediu pentru copil, mergi acolo nestingherit. Copilul va avea ce să facă. Tu nu. Pentru tine va fi încă un concediu pentru copil. Dacă concediul pentru copil este ok cu ce vrei tu, atunci e ok locația. Dacă vrei să ți-o și tragi cu nevastă-ta, mai gândește-te. Nu veți prinde din astea. Lăsați-le pe altă dată. E ok. Sau nu.

IMG_2596 IMG_2599 IMG_2602 IMG_2610 IMG_2686 IMG_2749 IMG_2770

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „La Mare la Jupiter – Cap Aurora: Hotel California”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.