La Mare la Mamaia și la Hotel Cristal din Mamaia Sat

Sâmbăta trecută am plecat la Mare. Primele 3-4 zile le-am petrecut în Mamaia. Ne-am cazat la hotel Cristal. Dacă puneai și căutai pe Booking nu mai găseai mare lucru. Dar ghici ce? La hotel Cristal a fost mai mult decât ok. Hotel Cristal Mamaia Sat = recomand.

Am plătit 400 lei pe noapte pentru o cameră triplă (eu, soția și copilul). Scumpuț la prima vedere. Scurt despre hotelul Cristal din Mamaia Sat. Curat, liniștit și ok dacă ne raportăm la bani vs calitate. Hotelul Cristal din Mamaia Sat are un singur inconvenient pe care eu îl consider convenient. Nu are lift. Noi am stat la etajul 4. Am făcut ”picioare” cărând bagaje la dus și la întors.

Dar asta mie mi-a plăcut. În rest, nu am ce reproșa hotelului. Mâncare bună dimineața. Nu au restaurant pentru alte mese în cursul zilei. Piscina e mai mult decât ok, iar oamenii de la recepție sunt pur și simplu foarte ok. Niște fete de nota 10. Deci, dacă puteți trece peste faptul că vă veți urca singuri bagajele pe scări până la etajul în care sunteți cazați, hotelul Cristal din Mamaia Sat e super ok.

În rest, hai să vorbim despre Mamaia. Nisip fin la plajă. Nu veți mai găsi asemenea nisip probabil nicăieri în România. La fel și nisipul de sub apă. Intri lin în Mare, totul super ok.

Să vorbim despre terase și prețuri. Terasele din Mamaia nu sunt ieftine în vremuri de sezon. Dar nici atât de scumpe precum credeam. O pizza costa în medie 32 de lei. O porție de hamsii o găsești uneori cu 18 lei, alteori cu 28 lei. O bere pleacă de la 8 lei în sus.

La punctele de vânzare totul e destul de scump. Inclusiv berea la cutie sau soluția de plajă. E mai ieftin ca la bar, dar e mai scump decât în orașul tău. Probabil că e absolut normal. Oamenii ăia trăiesc dintr-o vară pe an și îi înțeleg perfect. Toți sunt super drăguți și îți vine să le dai banii pe ce ai cumpărat. În rest, Mamaia e scumpă, dar nu prea scumpă. Depinde unde și cum mergi. Dar orișicum, dacă te duci în Mamaia trebuie să ai bani la tine. Îi cheltuiești sau nu, e bine să îi ai. Pentru că nu se știe niciodată unde nimerești sau ce îți cere copilul.

Mare Constanta Mamaia

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „La Mare la Mamaia și la Hotel Cristal din Mamaia Sat”

  1. Salut Gabriel! Iti citesc articolele destul de des. Azi m-a atras articolul tau pentru ca tocmai ma pregatesc si eu de un drum la mare.Sper ca te super daca iti fac o mica observatie legata de articolul prezent
    .”S-a meritat.”, corect.” A meritat.”. Nu exista inifinitivul ”a se merita” ci ”a merita”. Aud foarte multi oameni spunand : ”Nu se merita sa…” Corect. ”Nu merita sa…”

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.