Înscrie-te la Galați online, offline (ed. 1)

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Avem nume: Goo (Galați offline, online). Avem logo: mulțumim Ana! Avem dată: joi, 20.08.2015. Avem oră: 17:30, Avem locație: Daily Pub. Avem idee ce vom face: pentru că e un eveniment organizat din scurt nu vom face public speaking sau alte activități. Pe viitor asta.

Ne vom așeza frumușel la masă, vom face cunoștință (dacă nu ne știm deja), vom zâmbi, vom bea eventual o bere (sau mai multe) și vom pune țara la cale. Goo 1 va fi o întâlnire a oamenilor din online la Galați, nu a oamenilor din online din Galați. Poate veni oricine, din orice oraș.

Veniți indiferent dacă aveți treabă cu zona online sau nu. La urma urmei, așteptăm și oameni care ar dori să afle mai multe despre online, despre beneficiile pe care i le poate aduce. La masă vor fi deja câteva persoane experimentate pe acest subiect. Vă sugerez să profitați.

Pentru a participa la întâlnire este necesară înscrierea. De ce? Ca să știm câte locuri rezervăm și ca să putem comunica mai ușor ulterior. Nu mai stăm să facem liste la masă și alte alea. Apoi, fiind abonați la lista de email, vă putem comunica mai ușor detalii de ultim moment.

Dacă nu vă apare formularul de înscriere mai jos, intrați aici. Apoi, verificați folderul SPAM.

Logo Goo


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Înscrie-te la Galați online, offline (ed. 1)”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend