Saci moloz

Legat de publicitatea pe blogul meu

Se face strict în condițiile astea. Nu vând CPM. Nu pun bannere pe CPM. Nu trăiesc din blog. Nu-mi pasă de oportunități viitoare. Nu mă interesează alte chestii. Dacă vreți targetare pe Galați, nu mă contactați prin agenții. Nu ofer trafic garantat pe Galați, chiar dacă am cel mai traficat blog din zona Galați-Brăila. Vă puteți atinge țintele și prin alte publicații care trăiesc din asta. Ajutați publicațiile respective. N-am nevoie de tipul ”ăla” de ajutor. Discut doar cu agenții care știu să discute. Și public și gratis de foarte multe ori dacă e o campanie mișto. Pe content marketing discutăm oricând. Iar agențiile mișto știu că vor colabora foarte ok cu mine așa cum au colaborat și până acum. Practic, nimic nu s-a schimbat. Mult succes tuturor, bună ziua!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comentarii

 • bucurblog

  Reply Reply 13/08/2015

  Sunt sigur ca esti asaltat cu fel de fel de propuneri, ce sa iti fac daca ai facut un blog de calitate cine te-a pus :))

 • Coffee

  Reply Reply 13/08/2015

  Tocmai ma gandeam sa ma intorc si eu la Adsense, ca monetizare.

 • Bad boy, Bad boy, what you gonna do when they come for you :))

Leave A Response

* Denotes Required Field