Legat de publicitatea pe blogul meu

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Se face strict în condițiile astea. Nu vând CPM. Nu pun bannere pe CPM. Nu trăiesc din blog. Nu-mi pasă de oportunități viitoare. Nu mă interesează alte chestii. Dacă vreți targetare pe Galați, nu mă contactați prin agenții. Nu ofer trafic garantat pe Galați, chiar dacă am cel mai traficat blog din zona Galați-Brăila. Vă puteți atinge țintele și prin alte publicații care trăiesc din asta. Ajutați publicațiile respective. N-am nevoie de tipul ”ăla” de ajutor. Discut doar cu agenții care știu să discute. Și public și gratis de foarte multe ori dacă e o campanie mișto. Pe content marketing discutăm oricând. Iar agențiile mișto știu că vor colabora foarte ok cu mine așa cum au colaborat și până acum. Practic, nimic nu s-a schimbat. Mult succes tuturor, bună ziua!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Legat de publicitatea pe blogul meu”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend