Stock Busters 11-13 august 2015

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

eMAG a lansat campania Stock Busters în perioada 11-13 august 2015. E un fel de lichidare de stoc la anumite produse, dar se găsesc și modele relativ noi prin oferte. Cu toate că oamenii și-au cheltuit mai mult banii prin vacanțe în perioada asta, unii din ei sigur mai au ceva rezerve pentru că era inevitabil ca astfel de campanii de reduceri să nu existe. Unele produse sunt reduse și până la 70%. Aruncă un ochi aici. Le ai aranjate pe categorii.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Stock Busters 11-13 august 2015”

  1. StockBuster? Urmaresc sa iau un Tv de vreo 3 saptamani, iar un pret il stiu clar: La TVul Horizon de 81 cm diagonala pretul a mai crescut cu 50 de lei. In loc de 849, pretul este acum 899 LEI,

    Inca o perioada de reduceri false…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend