Pentru afiliați: Back to School 2015

Eu m-am băgat. Urmează să mă gândesc și la o strategie. La urma urmei, chiar dacă nu ajung în top 3 (slabe șanse în cazul meu), tot voi avea beneficii de pe urma acestei competiții. Pentru că te focusează ca afiliat să faci naibii ceva și să-ți ieși din ritm. Ritm destul de slab în cazul meu în ultima vreme. Detalii pe larg mai jos.

Profitshare a lansat de curând o nouă campanie destinată afiliaților, campanie care face parte din seria Încinge Conversia. Competiția Back to School pune în joc 10 premii, printre care: un smartphone iPhone 6, un iPad Air și un smartphone UTOK Stellar Elite.

Campania Back to School se desfășoară în perioada 15 august – 30 septembrie, însă înscrierile în „salile de clasă” au început deja.

Cum se poate câștiga

Afiliații care acumulează cele mai multe puncte din conversii aprobate la oricare dintre advertiserii Profitshare sunt desemnați automat câștigători.

Kurtmann, dEpurtat.ro, Utok și YellowStore sunt advertiserii care susțin campania Back to School.

Înscrierea în concursul Back to School este în plină desfășurare și se poate realiza prin accesarea paginii de Campanie. Tot aici, începând din 15 august, se pot urmări real-time performanțele individuale, cât și cele ale primilor 10 cei mai buni participanți. Acordarea punctelor se face atât pentru conversiile de tip vânzare, cât și pentru cele de tip lead, iar fiecare leu din comisioanele câștigate de afiliați le va aduce puncte suplimentare.

Sunt eligibile pentru acordarea de puncte conversiile pentru oricare dintre advertiserii activi din platforma Profitshare, inclusiv cei recent lansați.

Desemnarea câștigătorilor

La finalul campaniei vor fi premiați primii zece afiliați, în ordinea punctelor acumulate.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 noiembrie după definitivarea clasamentului în urma procesării tuturor conversiilor înregistrate pe durata concursului. Oricine este binevenit să participe la concurs, fie că este un afiliat cu experiență sau unul nou inscris.

Print

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Pentru afiliați: Back to School 2015”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.