Au început înscrierile la SemiMaratonul Galaţi, ediţia a II-a

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi organizează a doua ediție a SemiMaratonului Galaţi, în scopul strângerii de fonduri pentru susținerea proiectelor unor organizații nonguvernamentale locale.

SemiMaratonul Galaţi se va desfășura pe Faleza Dunării pe 13 septembrie, între orele 8:00 şi 12:00, şi va include patru probe: semimaraton (21 km), ștafetă (3×7 km), cros (7 km) şi cursa populară (3 km, cursă recomandată copiilor sub 16 ani).

Proiectele propuse de ONG-urile locale şi care au nevoie de suportul comunităţii pot fi studiate pe platforma evenimentului – http://semimaraton.fundatiacomunitaragalati.ro/. „Și anul acesta, ONG-urile din Galați cer ajutorul comunității pentru derularea unor proiecte frumoase, a unor proiecte de suflet sau care țin de creșterea gradului de civilizație din orașul nostru, precum sterilizarea câinilor comunitari, promovarea agricultorilor locali și a alimentelor sănătoase, recuperarea și integrarea copiilor cu autism și a persoanelor cu dizabilități, prevenirea abandonului școlar în rândul elevilor fără posibilități materiale însemnate sau celebrarea Zilei Fericirii la Galați.

Le mulţumim ONG-urilor că au încredere în noi şi sperăm ca împreună cu gălăţenii cu suflet mare să le dedicăm efortul SemiMaratonului şi să le aducem astfel un pic mai aproape de obiectivele lor”, declară Cristi Marian Ochiu, de la Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi.

Gălăţenii care doresc să sprijine unul dintre aceste proiecte o pot face participând la SemiMaratonul Galaţi şi alegând în numele ONG-ului ales. Înscrierile se pot face pe platforma http://semimaraton.fundatiacomunitaragalati.ro/ până la data de 10 septembrie. Taxele de participare, care vor fi achitate la organizator, sunt în cuantum de 70 lei pentru semimaraton, 50 de lei/persoană pentru ştafetă, 50 lei pentru cros şi 30 de lei pentru cursa populară. Cursa populară este singura probă la care înscrierile şi achitarea taxei de participare se pot face şi în ziua evenimentului. Toţi participanţii înscrişi vor primi cipuri care le vor măsura timpii de concurs. Primii 200 de înscriși confirmaţi (cu taxa de participare achitată) vor primi cadou tricoul oficial al evenimentului.

Primii clasaţi la categoriile semimaraton, ştafetă şi cros vor fi premiați cu câte o tabletă. De asemenea, vor exista şi premii de consolare. Valoarea totală a premiilor este de 9.000 de lei.

Sponsorii şi partenerii SemiMaratonului Galaţi sunt: RCS&RDS, EliteGym, ETC Trucks, Selgros, GabrielUrsan.ro, IQBox, intrenoifievorba.ro, Revista Explore*, NewYork Crew, Dynamic Selling Group.

Estimăm un număr de 500 de participanți la cea de-a doua ediție a SemiMaratonului Galați. Între aceștia se vor număra micii baschetbaliști antrenați de făuritorul de campioni Florin Nini.

Prima ediție a SemiMaratonului Galați, desfășurată pe 12 octombrie 2014, a reunit 300 de participanți, care au alergat pentru 11 cauze propuse de 10 ONG-uri locale, adunând în total puțin peste 20.000 de lei.

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi reţine 10% din sumele colectate la evenimentele caritabile pe care le organizează, între care se numără şi SemiMaratonul Galaţi. Procentul acoperă cheltuielile logistice efectuate de Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.