Avem prea multe haine!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu știu voi, însă eu am o mare problemă cu hainele: niciodată nu am exact câte îmi trebuie. Ba am prea multe, ba am prea puține iar asta mă enervează la culme. Ba îmi cumpăr 3-4 perechi de blugi și constat că nu mai am tricouri, ba îmi cumpăr tricouri și observ că am prea multe bluze și nu mai am loc în dulap. Acesta este genul de problemă care mă îndeamnă uneori să le arunc pe toate și să opresc doar câteva astfel încât să știu exact ce pot purta într-o anumită zi.

Așa am ajuns să mă gândesc să încerc un experiment să văd dacă viața mea se schimbă în mai bine sau în mai rău. Mai exact m-am gândit să reduc numărul hainelor din dulap și să îmi las doar câteva pe care știu sigur că le port, nici măcar una în plus sau în minus.

Probabil că nu mai am timpul suficient însă cu siguranță voi încerca acest test vara viitoare. Vreau să stabilesc un număr, să zicem 10, de tricouri, pantaloni, bluze, hanorace și cămăși pe care să le port mereu, chiar dacă poate părea puțin demodat, să văd doar dacă mă voi simți mai bine în pielea mea, sau mă rog, în hainele mele.

Știu dinainte că ar fi cu siguranță mai multă ordine în dulapul meu și nu aș mai fi nevoit să le scot pe toate o dată la 3-4 zile pentru a le rearanja. În ceea ce privește aspectul meu dacă aș purta mereu aceleași haine, nu cred că ar fi chiar o așa mare problemă, mai ales dacă m-aș limita la un număr de 10 tricouri de exemplu. Fiecare tricou ar fi purtat aproape o singură dată la două săptămâni, ceea ce nu prea ar ieși în evidență.

Probabil că dacă această metodă ar funcționa în această toamnă, sau la vară, rămânând să mă decid când voi începe micul meu test, o voi adapta pentru fiecare sezon astfel încât să nu mai am griji niciodată în ceea ce privește hainele, pentru că de multe ori am bătăi de cap.

Și, pentru că nu am mai stat de ceva vreme la discuții cu voi, sunt curios cum vă decideți voi atunci când trebuie să vă alegeți hainele când vreți să ieșiți pe afară. Și voi faceți zarvă mare în șifonier doar pentru a vă alege două, trei haine? Sau poate o fi doar o problemă de a mea.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Avem prea multe haine!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend