O altă metodă de a avea grijă de dinții noștri

Am mai scris aici pe blog acuma ceva timp despre o metodă care ne ajută să avem grijă de dinții noștri, iar acum se pare că a sosit timpul să vorbesc despre o altă metodă care implică și tehnologia, nu numai rutina. Mă refer acum la acele periuțe de dinți care nu mai au nevoie de efortul nostru pentru a ne curăța dinții ci care se descurcă singure, făcându-ne astfel viața puțin mai ușoară.

Nu știu dacă toată această evoluție a tehnologiei ne va face să devenim mai leneși și nu vom mai mișca un deget în viitor, însă știu că de când au apărut periuțele de dinți electrice nu mai suntem nevoiți să facem nici măcar acea mișcare banală care ne asigură un zâmbet mai frumos și mai sănătos totodată.

Nu vreau să priviți aceste periuțe dintr-o latură negativă deoarece nu ar fi prea corect față de ele. După cum probabil ne-am obișnuit deja, acest update – dacă îl pot numi așa – este unul benefic în primul rând dinților noștri deoarece periuțele de dinți electronice au o mișcare mult mai efecientă decât cea manuală, ceea ce înseamnă desigur o curățare a dinților mai bună.

Aș vrea să spun că am încercat aceste periuțe și că rezultatele chiar se văd mai bine decât în cazul periuțelor obișnuite, însă încă nu am avut norocul să încerc o astfel de periuță. Am citit însă foarte multe feedback-uri pozitive pe forumuri și în Social Media dar am observat totodată și o foarte bună prezentare a acestora pe site-ul oficial  al celor de la Philips, unul dintre cele mai cunoscute branduri atunci când vine vorba despre periuțele de dinți electrice.

Puteam scrie și un articol în care să prezint beneficiile acestor periuțe de dinți, însă cred că deja sunt vizibile și nu mai trebuie dezbătute pe larg. Totuși trebuie să amintesc măcar cel mai mare avantaj al folosirii acestor periuțe și anume acela că sunt muuult mai eficiente decât cele obișnuite, asta datorită numărului de mișcări mult mai mare decât în cazul unei spălări pe dinți cu o periuță oarecare. Plecând de la acest avantaj, ajungem desigur și la o curățare mai eficientă precum și la un zâmbet mai frumos și mai sănătos.

Voi ați încercat vreodată acest tip de periuțe? Iar dacă răspunsul este afirmativ, ați simțit o diferență vizibilă după ce v-ați spălat pe dinți cu o periuță electrică?

2 comentarii la „O altă metodă de a avea grijă de dinții noștri”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.