În sfârşit am cărţile de vizită pe care mi le doream!

Mulţumită băieţilor de la Galleria Creative Shop am cărţile de vizită pe care mi le doream.

Mi-au propus un design simplist, dar ceva mai neconvenţional. După ce l-am văzut, am cerut imediat să le dea la tipărit. Se pare că au făcut treabă bună şi la acest capitol pentru că le-au printat pe un carton dur care nu se îndoaie cu uşurinţă, iar calitatea printului este foarte bună.

Revista ExplorePentru că suntem prieteni vechi, nu am dat nici un ban pe cele 100 de bucăţi (că aşa sunt bloggerii, pişcotari :)) create aşa că m-am gândit că e frumos să le mulţumesc oficial măcar cu un link în acest articol, că neoficial n-am apucat să bem nici măcar o bere înpreună. Încă :). În caz că n-aţi auzit de Galleria Creative Shop înseamnă că nu sunteţi din Galaţi sau Brăila :), oraşe unde această companie are o prezenţă foarte puternică pe piaţa de advertising. Tot ei au creat şi deţin de mai bine de 7 ani revista Explore care se lansează lunar în print şi a cărei pagină de Facebook a strâns mai bine de 12.000 de likeuri.

Conceptul cărţii mele de vizită e unul simplu, dar ancorat în zilele noastre datorită codului QR de pe verso care conduce către o pagină de la mine de pe blog (vă invit să-l scanaţi să vedeţi care :)). În rest, am decis ca pe faţă să fie numele meu şi câteva date esenţiale de contact alături de logourile companiilor pentru care activez, respectiv GSMRo, aBeauty şi Agress.

A … da, cărţile de vizită sunt pătrate. Ăsta e factorul neconvenţional :). Cu siguranţă nu e un element unic, însă nici nu-l găseşti la tot pasul, nu? Aşa arată.

Carte vizita Gabriel Ursan

Şi o scurtă galerie foto.

Ce părere aveţi?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „În sfârşit am cărţile de vizită pe care mi le doream!”

  1. Interesante, chiar frumoase. Dar mi-ar fi placut sa introduci in codul 2D si numarul de telefon, respectiv adresa de email, daca nu si restul campurilor, care sa permita salvarea automata in agenda telefonului. Din cate imi amintesc, marimea maxima ar permite asta.

    Răspunde
    • Asa este, as fi putut pune acel cod QR sa duca catre o carte de vizita electronica, dar am ales sa duca pe pagina respectiva din blog. La urmatoarele 100 de bucati pot schimba codul QR cu ce vreau eu :).

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.