Carte de vizita Gabriel Ursan verso

În sfârşit am cărţile de vizită pe care mi le doream!

Mulţumită băieţilor de la Galleria Creative Shop am cărţile de vizită pe care mi le doream.

Mi-au propus un design simplist, dar ceva mai neconvenţional. După ce l-am văzut, am cerut imediat să le dea la tipărit. Se pare că au făcut treabă bună şi la acest capitol pentru că le-au printat pe un carton dur care nu se îndoaie cu uşurinţă, iar calitatea printului este foarte bună.

Revista ExplorePentru că suntem prieteni vechi, nu am dat nici un ban pe cele 100 de bucăţi (că aşa sunt bloggerii, pişcotari :)) create aşa că m-am gândit că e frumos să le mulţumesc oficial măcar cu un link în acest articol, că neoficial n-am apucat să bem nici măcar o bere înpreună. Încă :). În caz că n-aţi auzit de Galleria Creative Shop înseamnă că nu sunteţi din Galaţi sau Brăila :), oraşe unde această companie are o prezenţă foarte puternică pe piaţa de advertising. Tot ei au creat şi deţin de mai bine de 7 ani revista Explore care se lansează lunar în print şi a cărei pagină de Facebook a strâns mai bine de 12.000 de likeuri.

Conceptul cărţii mele de vizită e unul simplu, dar ancorat în zilele noastre datorită codului QR de pe verso care conduce către o pagină de la mine de pe blog (vă invit să-l scanaţi să vedeţi care :)). În rest, am decis ca pe faţă să fie numele meu şi câteva date esenţiale de contact alături de logourile companiilor pentru care activez, respectiv GSMRo, aBeauty şi Agress.

A … da, cărţile de vizită sunt pătrate. Ăsta e factorul neconvenţional :). Cu siguranţă nu e un element unic, însă nici nu-l găseşti la tot pasul, nu? Aşa arată.

Carte vizita Gabriel Ursan

Şi o scurtă galerie foto.

Ce părere aveţi?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Frumos produsul pe care ti l-au livrat!! Pacat ca nu sunt si in Bucuresti!!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/01/2013

   Galleria Creative Shop livreaza oriunde in tara asa ca poti sa-i contactezi daca ai nevoie de ceva. Au uneori niste idei de advertising de nici nu-ti imaginezi :).

 • D-Petre

  Reply Reply 23/01/2013

  Interesante, imi place ce a iesit pana la urma.

 • Lucian

  Reply Reply 23/01/2013

  Sunt interesante.

 • Adrian

  Reply Reply 25/01/2013

  Interesante, chiar frumoase. Dar mi-ar fi placut sa introduci in codul 2D si numarul de telefon, respectiv adresa de email, daca nu si restul campurilor, care sa permita salvarea automata in agenda telefonului. Din cate imi amintesc, marimea maxima ar permite asta.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/01/2013

   Asa este, as fi putut pune acel cod QR sa duca catre o carte de vizita electronica, dar am ales sa duca pe pagina respectiva din blog. La urmatoarele 100 de bucati pot schimba codul QR cu ce vreau eu :).

Leave A Response

* Denotes Required Field