aBeauty clinique organizează Open Day Intraceuticals la Galaţi

Un eveniment de tipul Open Day are drept scop testarea anumitor produse sau servicii de către clienţii care ar vrea să le cumpere, sunt relativ convinşi, însă au nevoie de o dovadă palpabilă înainte să plătească.

Astfel de evenimente se organizează şi în segmentul beauty, mai ales că e o zonă care se mănâncă cu rezultate măsurabile pe care oamenii vor să le simtă pe pielea lor înainte de a face o investiţie.

Tratamentele faciale Intraceuticals sunt serviciul de lux oferit de aBeauty clinique Galaţi. E ca şi cum ţi-ai face injecţii cu acid hialuronic sau cu botox, numai că nu te doare, e foarte relaxant şi are rezultate imediat după prima şedinţă. E clar că în aceste condiţii şi preţul e pe măsură. În plus, Intraceuticals se bucură de o notorietate şi o recunoaştere foarte mare în rândul vedetelor internaţionale precum Madonna, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Eva Longoria, Justin Timberlake, Fergie şi mulţi alţii.

Dacă îmi permiteţi o glumă, tratamentele cu Intraceuticals seamană un pic cu Photoshop-ul :). Ambele oferă rezultate încă de la prima şedinţă, numai că unul e real şi altul nu. Elementul comun e că nici unul nu doare :).

aBeauty clinique organizează Open Day Intraceuticals la Galaţi

Toate informaţiile relevante legate de tratamentele Intraceuticals pot fi vizualizate direct pe siteul aBeauty.ro la secţiunea special dedicată acestora. Şi pentru că evenimentele de tip Open Day se lasă cu oferte şi discounturi considerabile, e bine să priviţi mai întâi lista de preţuri ca să vă puteţi seta aşteptările şi să vă puteţi pregăti corect bugetele.

Participarea la acest eveniment se va face numai pe bază de invitaţie, în limita programărilor disponibile şi a selecţiilor realizate. Odată cu invitaţia, fiecare persoană va primi un voucher de 50 euro valabil doar pe 7 februarie 2013, în intervalul orar programat pentru discuţie sau testare. Cu acest voucher va putea beneficia gratuit de un testarea tratamentului Intraceuticals ales: Rejuvenate, Opulence, Atoxeline sau Clarity.

Vă recomand să vă înscrieţi pentru participarea la Open Day-ul Intraceuticals organizat de aBeauty clinique Galaţi doar dacă vă doriţi cu adevărat tot ce e mai bun în domeniul îngrijirii faciale şi sunteţi pregătiţi să aveţi parte de aşa ceva. Am menţionat acest lucru deoarece trebuie să recunosc că Intraceuticals nu e pentru oricine, nu îşi permite oricine şi nu este accesibil oricui. Tocmai de aceea este considerat un tratament exclusivist sau un tratament de lux cu rezultate care uneori depăşesc şi cele mai realiste aşteptări ale persoanelor care au încercat diverse metode şi tratamente.

Înscrie-te sau află mai multe!

Pentru informaţii, consultaţii gratuite şi programări puteţi contacta aBeauty clinique Galaţi telefonic la +40 (748) 884 160 sau pe email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

aBeauty clinique

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.