Sunt finalist BlogWars 3

Astăzi am primit cu bucurie vestea prin care am aflat că mă număr printre cei 10 finalişti BlogWars 3. Având în vedere cât de multe articole bune s-au scris şi anul ăsta, trebuie să recunosc că am avut un pic de şansă când am fost selectat în primii 10.

Imediat după afişarea clasamentului, vorbeam cu Dumitru Postolachi despre cât de puternic a început competiţia anul acesta şi cât de multe articole excelente sunt. Probabil de asta a durat şi un pic mai mult jurizarea iniţială, lucru perfect normal, dar care ne-a ţinut pe jar.

De acum încolo începe greul cel mare. BlogWars nu-mi este deloc o competiţie străină, deoarece la ultima ediţie m-am clasat pe locul 4 cu blogul GSMRo. Vor începe emoţiile între participanţi. După următoarele 2-3 etape unii îşi vor declara favoriţii şi îi vor susţine, iar alţii vor arunca cu pietre taxând astfel fiecare articol. Aşa-i în război, însă în genul ăsta de război cu cât există mai puţine emoţii şi sentimente negative, cu atât mai multe articole frumoase şi creative vor fi.

BlogWars e şi o competiţie de creativitate şi talent în scris, dar şi o competiţie de imagine unde în funcţie de simpatiile sau antipatiile pe care le atragi, poţi câştiga puncte din partea bloggerilor.

Tocmai de asta e un război în toată regula şi de asta merită tratat ca atare. Finaliştii vor începe să publice articolele participante aproape de ultima zi de înscriere ca inamicul să nu se inspire, unii bloggeri vor scrie impresiile lor din postura de juraţi influenţând astfel şi voturile celor nehotărâţi, iar bloggerii care se află în competiţie directă vor deveni brusc mai prietenoşi cu toată lumea (glumesc :)).

Totuşi, eu sper să rămână doar la stadiu de război al blogurilor şi să existe un mediu plin de prietenie, obiectivitate şi fair play la fel ca la ediţia trecută. N-are rost să se transforme într-o cursă politică plină de intrigi şi de critici, că anul ăsta merită să fim mai liniştiţi din acest punct de vedere, nu :)?

BlogWars 3

Finaliştii

Cu Iulia de la Octocat.org mă cunosc de multă vreme şi ne placem reciproc, asta e clar :). Mă bucur că am un camarad de încredere pe câmpul de luptă, chiar dacă la un moment dat va trebui să mă lovească, iar eu să ripostez :). Iulia scrie atât de frumos încât o poţi compara cu un rapper care le potriveşte al naibii de bine. Sunt convins că vom primi de la ea multe articole amuzante şi talentate.

Dacă eu consider treburi separate creativitatea şi talentul în scris, atunci pot spune că Şerban de la Soacra.eu are câte puţin din amândouă. Zic că are câte puţin pentru că am văzut anul ăsta articole scrise dintr-o perspectivă foarte creativă şi la alţi participanţi, care nu se numără neapărat în lista celor 10 finalişti. Pentru cei care nu ştiu, trebuie să menţionez că Şerban este câştigătorul ultimei ediţii BlogWars şi chiar dacă nu a mai activat de multă vreme pe blogul său, sunt convins că nu şi-a ieşit din mână (drept dovadă articolul care l-a calificat).

Binecunoscutul Dan Dragomir de la ComputerBlog.ro se află în spatele Okey.ro şi mă bucur că voi putea concura împotriva lui, mai ales că ne ştim de ceva vreme. Dacă Dan va avea timp şi inspiraţie poate fi un competitor de temut mai ales că experienţa sa în zona IT&C este imensă. Dacă nu va avea timp de concurat cu pasiunea şi entuziasmul necesar, s-ar putea să fie un adversar accesibil :).

Trebuie să recunosc că nu-i cunosc atât de bine pe colegii de la revoblog.ro, Litere Stacojii, MoneyWatch.ro, StiridinIT.ro şi pe Răzvan Bucur. Sunt convins că ne vom înţelege foarte bine şi ne vom descoperi unii pe alţii mai mult decât au făcut-o până şi cei mai fideli cititori ai nosşti. Pentru că aşa e în război. Spionezi, studiezi şi în final apreciezi ;).

BlogWars 3

Tema de concurs o ştim, pregătiţi suntem, mai rămâne de văzut anduranţa fiecăruia. Mai departe sper doar să existe atât obiectivitate cât şi subiectivitate, dar pentru asta trebuie citite şi analizate toate articolele viitoare din competiţie ca să fie votate după bunul plac.

Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi sper să nu dezamăgesc colegii din blogosferă care mă vor juriza!

Mult succes tuturor!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

26 de comentarii la „Sunt finalist BlogWars 3”

 1. Felicitari si tie si celorlalti finalisti !
  Pe Iulia, pe Serban, pe Dumitru, pe Dan si pe tine va stiu (adica va citesc) iar acum m-ai facut curios sa-i citesc si pe ceilalti finalisti.

  Răspunde
 2. Salut ! Eu am intrat in competitie ca sa promovez blogul, sa-mi imbunatatesc scrisul si ca sa … intalnesc oameni. O sa las partea cu intrigile pe alta data. Sa speram ca o sa ne distram cat mai mult pana la final. Spor la treaba !

  Răspunde
  • Super! Inseamna ca iar se afla in aceasta confruntare finala o gasca de bloggeri buni cu bun simt! Partea cu intrigile nu va fi la noi, iti zic din proprie experienta. Noi oricum ne vom vedea de treaba! Ma bucur mult sa ne cunoastem! Mult succes sa avem!

   Răspunde
 3. Chiar daca suntem “inamici” pot sa iti urez succes nu?

  Si eu ma consider norocos pentru ca din punctul meu de vedere a fost o competitie mai bine gandita din partea participantilor… Au fost foarte multe articole bune…

  Răspunde
 4. Abia astept sa citesc articole de calitate si nu doar o insiruire cu propriile cuvinte a caracteristicilor gadgeturilor Asus… si aceasta deoarece prezentare produsului pare sa fi devenit o conditie obligatorie…

  Răspunde
 5. Felicitari :)
  Si daca putem lega prietenii, cu atat mai bine :)
  Pentru mine este prima data cand particip la competitiile Blogwars si sper sa ma descurc si pe viitor :)
  Spune-mi si mie te rog, pana cand trebuie sa publicam articolul cu tema 2?!
  Eu inca n-am primit mailul dar stiu sigur ca sunt finalist :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.