Gangster Squad este un film care merită văzut

Am văzut ieri Gangster Squad (Elita Gangsterilor) şi mi-a plăcut foarte mult. V-il recomand chiar dacă nu sunteţi fani al filmelor de acţiune de acest gen.

Bazat pe o poveste reală a cărei acţiune se desfăşoară în anii 50, am crezut că va fi un film care nu iese din tipar. Am ales să-l văd pentru că cel puţin două persoane mi l-au recomandat şi am zis că n-am ce pierde.

Gangster Squad are multă acţiune şi multe gloanţe (prea multe uneori, de zici că armele automate de pe vremea aceea erau mai evoluate decât cele din prezent). Totuşi, nu înseamnă că nu e un film care să-ţi gâdile inteligenţa. Există şi momente de suspans, dar şi momente de dialog plăcut.

Personajul negativ este interpretat cel mai bine (Sean Penn) în acest film şi m-aş hazarda să spun … ca deobicei (în filmele de gen). În rest, toţi actorii joacă pe măsura aşteptărilor, iar unele persoane (de sex feminin) am înţeles că merg să vadă Gangster Squad pentru Ryan Gosling şi mai apoi pentru filmul în sine :). E clar că nu a fost cazul meu :).

Dacă aveţi ocazia să vedeţi filmul, nu o rataţi. Mai multe nu vă spun că nu-i frumos să citeşti toate detaliile despre un film înainte să îl vezi.

3 comentarii la „Gangster Squad este un film care merită văzut”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.