Hotel Orizont Predeal

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Frumoase meleagurile României, iar Predeal este unul dintre acele meleaguri. Şi pe lângă frumuseţea priveliştelor există şi o frumuseţe a oamenilor, frumuseţe pe care am descoperit-o pe vremea când eram la liceu şi aveam un coleg din Predeal cu care m-am înţeles foarte bine.

Cu siguranţă nu va exista român care să nu meragă cel puţin o singură dată în Predeal pe tot parcursul vieţii sale. De aceea, este important să găsiţi cazare ok în Predeal. În acest articol am să vă propun să aflaţi mai multe despre hotel Orizont Predeal.

Este vorba despre un hotel de 4 stele din Predeal, situat la 1 Km de gară, 1,5 Km de pârtie şi 13 Km de castelul Peleş. Există internet Wi-Fi gratis, SPA, restaurant şi loc de joacă pentru copii. În plus, există spaţiu suficient, deoarece hotelul are un total de 139 de camere mobilate modern şi utilate cu tot ce e nevoie.

Iar atunci când cauţi o cazare pe undeva, în cazul nostru o cazare în Predeal, o imagine face de multe ori cât o mie de cuvinte. De aceea, vă învit să priviţi şi mai multe imagini cu hotel Orizont. Dacă sunteţi nehotărâţi, poate vă inspiră.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Un comentariu la „Hotel Orizont Predeal”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.