Noul Microsoft Office

Am văzut că noul pachet Microsoft Office este disponibil pentru achiziţie aici.

Vorbim atât despre Microsoft Office 365, dar şi despre Microsoft Office 2013. De ambele s-a auzit destul de mult, iar Microsoft Office 2013 am şi apucat să testez la un prieten acum ceva vreme, însă era vorba despre o versiune mai puţin ortodoxă căruia acesta nu-i găsise ac de cojoc şi a renunţat în cele din urmă :). Aşa că şansele să vă activaţi un Microsoft Office 2013 total gratuit sunt destul de mici (cel puţin eu nu ştiu şi n-am încercat).

În general, eu prefer software original, obţinut legal, însă recunosc că acest avantaj îl am datorită companiei pentru care lucrez şi care cumpără pentru toate computerele firmei software licenţiat. Am dat şi eu personal bani pe pe software cu licenţă, însă de puţine ori, pentru că aveam deja licenţe valide la cam tot ce folosesc.

Despre Microsoft Office 365 ştiu că e un pachet de programe disponibile oriunde ai acces la internet. Adică, noţiunea de cloud computing s-a dus şi la nivelul pachetelor de programe Microsoft Office. Acest lucru poate creşte uluitor productivitatea. O licenţă de Microsoft Office 365 Home Premium costă doar 399,99 lei pe an şi e valabilă pentru 5 computere, deci asta ar însemna 79,99 lei pe an per computer. Ăsta eu zic că e un preţ care te face să treci la software original. Gândeşte-te că poţi cumpăra licenţa împreună cu încă 4 prieteni şi ai rezolvat problema costurilor.

În pachetul Office 365 există  Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Microsoft OneNote, Microsoft Publisher şi Microsoft Access. Cam tot ce ai nevoie. În plus, ai upgrade-uri gratuite pe tot parcursul licenţei şi 20GB de stocare în cloud. În total 27GB, pentru că 7GB sunt gratuţi oricum de la contul Microsoft SkyDrive, soluţie pe care eu o folosesc cu succes de ceva vreme.

Atât despre Microsoft Office 365, cât şi despre Microsoft Office 2013, vă citez mai jos nişte informaţii de pe eMAG (sursa):

Microsoft Office 2013

Află ce îţi aduce noul Microsoft Office.

Noul Office 365 Home Premium:

Poți accesa Office oricând și de oriunde ai nevoie. Office 365 Home Premium îți oferă o experiență completă și personalizată aproape oriunde te-ai afla. Include:

 • Licențe pentru până la 5 PC-uri sau Mac-uri
 • Ultimele versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access4
 • Te loghezi în Office de oriunde ai acces la Internet
 • Ai acces la apeluri pe Skype 60 de minute pe lună în peste 40 de țări
 • Primești peste 20 GB spațiu de stocare online în SkyDrive, pentru a-ți accesa documentele și a le distribui (27 GB în total)
 • Subscripție anuală avantajoasă ce include actualizări automate

 Office Acasă și pentru Școală 2013

Rezolvi mai mult din treburile casei sau de serviciu, direct de acasă.

 • Licență pentru un singur PC
 • Ultimele versiuni de Word, Excel, PowerPoint și OneNote

Office Acasă și la Firmă 2013

Îți organizezi mai eficient viața și munca.

 • Licență pentru un singur PC
 • Ultimele versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook

Office Professional 2013

Lucrezi mai inteligent, cu impact în viața profesională.

 • Licență pentru un singur PC
 • Ultimele versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access

Sursă imagine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Noul Microsoft Office”

 1. Nu stiu cati vor cumpara asa ceva. Nu prea mai aduc nimic nou in pachetul office. In loc sa rezolve buguri vechi, ei stau pe versiuni noi fara sens…marketing de rahat :(

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.