ShopNow.ro n-a fost dorit … încă :)

Anunţam în acest articol un concurs în care ofeream ca premiu domeniul ShopNow.ro, însă n-am crezut că se va feri lumea aşa tare de el :) (de concurs, nu de domeniu).

Recepţionând feedback din blogosferă, am înţeles că am pus problema un pic ciudat în concurs. Adică, multă lume a crezut că am vrut să aflu idei de promovare pentru ShopNow.ro ca mai apoi să acord un premiu de consolare de 100 euro câştigătorului şi eu să-mi văd de treabă.

E clar că nu aveam de gând să fac asta, însă felul cum am pus problema m-a făcut şi pe mine să mă întreb ulterior aceleaşi lucruri, dacă aş fi fost în postura de potenţial participant.

În concluzie, ShopNow.ro rămâne la mine, momentan nefolosit. Îl voi vinde doar dacă primesc o ofertă ok sau poate cine ştie, în colaborare cu cineva îl voi transforma într-un site care va practica marketing afiliat într-un mod inedit.

De când am citit ce a scris Claudiu Farcaş despre marketing afiliat, parcă îmi face mai mult cu ochiul această metodă de câştiguri online, însă momentan nu am timp decât să o aplic periodic pe blogul meu şi atât.

Până la noi veşti despre ShopNow.ro :), vă doresc toate cele bune!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „ShopNow.ro n-a fost dorit … încă :)”

  1. Cand am vazut numele de domeniu, am zis ca-l vreau. Apoi, dupa ce am citit conditiile… m-am lasat pagubasa. Tu ai vrut sa se mearga pe aceeasi idee – marketing afiliat, ori eu il vazusem altfel monetizat…

    Răspunde
    • Atunci ma voi gandi la o noua chestie. Poate un concurs nou sau o forma de colaborare. Momentan nu fac nimic cu acest domeniu, ca n-am timp suficient si decat sa stea degeaba mai degraba caut o metoda corecta sa-l ofer cuiva ce poate scoate mai mult.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.