Statistici GabrielUrsan.ro - ianuarie 2013

Statistici GabrielUrsan.ro – Ianuarie 2013

Folosesc platforma WordPress.com pe blogul GabrielUrsan.ro. Este suficientă pentru ce am eu nevoie. Mai mult, începe să-mi placă mai mult decât platforma self-hosted (WordPress.org).

Prefer să plătesc mai scump anumite servicii oferite de compania Automattic, dar să n-am bătăi de cap legate de viteză de încărcare, securitate şi administrare. Din punctul ăsta de vedere sunt mulţumit. Totuşi, restricţiile WordPress.com nu-mi permit instalarea unei unelte de monitorizare a traficului precum Google Analytics sau trafic.ro, aşa că am ales să creez pagina Statistici, pagină unde voi publica lunar informaţii despre statisticile blogului GabrielUrsan.ro.

De asemenea, la începutul fiecărei luni voi publica un articol ca acesta, unde voi oferi detalii suplimentare despre statisticile de trafic din luna anterioară.

În luna ianuarie 2013, blogul GabrielUrsan.ro a înregistrat un total de 29.271 vizualizări şi un total de 11.196 vizitatori absolut unici. Media de vizualizări per vizitator absolut unic a fost 2,61.

Printr-un calcul scurt, pot spune că am avut o medie de 944 vizualizări şi 361 vizitatori absolut unici pe zi. GabrielUrsan.ro are în continuare PageRank™ 3.

Mi-am propus să ţin lunar un astfel de jurnal al statisticilor. În primul rând pentru a putea urmări cu uşurinţă evoluţia blogului, iar în al doilea rând pentru a oferi mult mai facil informaţii agenţiilor de publicitate sau celor care doresc pur şi simplu o colaborare.

Deci, veţi găsi acest format de articol mereu pe la începutul fiecărei luni ;).

Se zice că obţii doar ce urmăreşti, iar cum eu mi-am pus nişte obiective pentru blogul GabrielUrsan.ro în anul 2013, trebuie să le urmăresc, nu ;)?

Statistici GabrielUrsan.ro - ianuarie 2013

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

12 Comments

 • Bravo! Bun traficul!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/02/2013

   Multumesc, dar mai e mult de treaba la ce obiective mi-am propus ;)

 • Yamasha

  Reply Reply 01/02/2013

  frumos, probabil ca si blogwars are un cuvant greu de zis in statisticile astea:D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/02/2013

   Multumesc! Eu fiind obisnuit cu statisticile GSMRo.ro, nu mi se pare asa mult :). Trebuie sa muncesc pana acolo. Sa stii ca nu numai BlogWars, spre surprinderea mea.

 • Pato Basil

  Reply Reply 01/02/2013

  recomandabil ar fi sa faci ca in CV… ce e mai apropiat ca data „cat mai sus”, eu asa vad lucrurile :D, bine tu esti in prima luna dar am vazut ca ai pus si pentru restul anului 2013

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/02/2013

   Ai dreptate, sa stii ca ar fi mult mai usor de urmarit asa :). Am sa ma gandesc sa vad daca schimb.

 • D-Petre

  Reply Reply 01/02/2013

  Frumoase statistici, felicitari !

 • Lucian

  Reply Reply 01/02/2013

  Cati vizitatori unici, foarte tare :)

 • Tudor

  Reply Reply 01/02/2013

  Pentru acest an eu mi-am propus sa-mi monitorizez blogul prin carti daruite, locuri vizite si strangeri de mana :)

Leave A Response

* Denotes Required Field