Merg mai departe în BlogWars 2013

Tocmai s-a finalizat etapa 2 din competiţia BlogWars 2013 şi am fost foarte bucuros să observ că m-am clasat pe locul 1.

Şi asta datorită juraţilor din blogosferă care mi-au oferit cele mai multe puncte. Astfel, m-am clasat pe primul loc în topul lor, dar nici juriul nu mi-a dat un punctaj rău. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru aprecierile articolului meu din etapa 2.

Pentru că toată competiţia BlogWars continuă şi în rândul juraţilor, Irina Bartolomeu a câştigat această rundă (100 dolari) jucându-mă pe mine drept carte câştigătoare :) şi nimerind la fix primele două poziţii.

Având în vedere că tocmai am împlinit un an de căsnicie, pot spune că prima poziţie în etapa 2 din BlogWars a fost un cadou foarte frumos oferit în primul rând de bloggerii care au votat.

În etapa următoare vom vorbi despre Asus SonicMaster Premium, o tehnologie realizată de Asus în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower®. Conform cerinţelor, articolul poate fi un review, studiu de caz, scenariu improvizat sau orice altceva creativ care să includă detalii despre caracteristicile, avantajele şi beneficiile laptopului Asus N56.

Sper să pot transforma textul în sunet şi sunetul în text astfel încât să fie un articol pe măsura aşteptărilor. Tocmai am primit uh upgrade la pasiune şi entuziasm :). Sunt din nou gata de luptă :).

Gabriel Ursan lupta

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Merg mai departe în BlogWars 2013”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.