Tocmai s-a finalizat etapa 2 din competiţia BlogWars 2013 şi am fost foarte bucuros să observ că m-am clasat pe locul 1.

Şi asta datorită juraţilor din blogosferă care mi-au oferit cele mai multe puncte. Astfel, m-am clasat pe primul loc în topul lor, dar nici juriul nu mi-a dat un punctaj rău. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru aprecierile articolului meu din etapa 2.

Pentru că toată competiţia BlogWars continuă şi în rândul juraţilor, Irina Bartolomeu a câştigat această rundă (100 dolari) jucându-mă pe mine drept carte câştigătoare :) şi nimerind la fix primele două poziţii.

Având în vedere că tocmai am împlinit un an de căsnicie, pot spune că prima poziţie în etapa 2 din BlogWars a fost un cadou foarte frumos oferit în primul rând de bloggerii care au votat.

În etapa următoare vom vorbi despre Asus SonicMaster Premium, o tehnologie realizată de Asus în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower®. Conform cerinţelor, articolul poate fi un review, studiu de caz, scenariu improvizat sau orice altceva creativ care să includă detalii despre caracteristicile, avantajele şi beneficiile laptopului Asus N56.

Sper să pot transforma textul în sunet şi sunetul în text astfel încât să fie un articol pe măsura aşteptărilor. Tocmai am primit uh upgrade la pasiune şi entuziasm :). Sunt din nou gata de luptă :).

Gabriel Ursan lupta


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Merg mai departe în BlogWars 2013"

  • Postolachi Dumitru

   Ai grija sa imbini utilul cu placutul: juratii apreciaza povestile, juriul apreciaza si specificatiile de produs folosite in contextul povestii….

  • Lucian

   E super acel articol, felicitari si la locuri mari :)

  • Yamasha

   off. ma cam bate gandul sa-mi iau un laptop din seria n56. doar, doar sa am laptop full hd.
   ce zici, castigi anul asta?! :D

   • Gabriel Ursan

    Eu vreau din tot sufletul si am sa lupt pana la capat. Nu stiu daca voucherul e transmisibil :).

  • LaurentiuD1998

   Era discriminare daca nu treceai mai departe :) a fost prea penal articolul cu tableta!

  • irina

   Hai sa te vad in urmatoarea runda :P

Comentează la acest articol