Simpatic iPad Mini ăsta

Nu e o noutate existenţa lui iPad Mini pe piaţă, însă eu abia acum am reuşit să pun mâna pe el ca să-mi fac o idee despre design.

La prima vedere zici că e un iPad normal, iar dacă nu te pricepi prea bine poţi să-l confunzi de la distanţă. Abia dupa ce pui mâna pe el iţi dai seama că are dimensiuni mai reduse.

Din punct de vedere dimensiuni poate fi asemanat cu o carte, mai puţin la capitolul grosime pentru că iPad Mini e mult mai subţire, pastrând astfel linia de design cu care ne-a obişnuit Apple.

iPad Mini in mana

Dupa cum vedeţi şi în poza pe care am facut-o, iPad Mini poate fi ţinut fără probleme cu o singură mână, lucru care mi se pare mult mai comod.

Dimensiunile reduse nu numai că îl fac un iPad mai accesibil ca preţ, dar şi mai uşor de cărat după tine. Încape fără probleme în geanta unei femei, de exemplu, dar şi în geanta unui bărbat, că am văzut că e la modă.

În ceea ce priveşte experienţa de utilizare, nu e mare lucru de spus dacă nu sunteţi străini de sistemul de operare iOS. Pur şi simplu funcţionează, se mişcă fluent, iar touchscreen-ul oferă o precizie excelentă, ca la majoritatea produselor Apple de gen lansate de 2 ani încoace.

N-am avut suficient timp să fac teste de autonomie sau anduranţă, dar folosind smartphone-uri Apple de aproape 2 ani, pot spune deja că iPad Mini e o tabletă care merită achiziţionată dacă vrei o experienţă de utilizare ok, dar n-ai buget disponibil ca să alegi dintr-o ofertă de iPad-uri de generatia a 4-a.

Iar dacă va fi primul tău produs Apple, cu siguranţă vei râmane plăcut impresionat. În plus, iPad Mini este o tabletă excelentă pentru a fi făcută cadou.

Persoana care mi-a dat-o la pozat tocmai o cumpărase pentru copilul său care îşi dorea de mult o tabletă, dar nu orice tabletă, ci un iPad :). Şi cum omul n-a avut buget atât de mare să cumpere un iPad 4th generation, ia luat un iPad Mini care face la fel de multe ca un iPad normal, numai că e mai mic (iar acest aspect nu e neapărat un dezavantaj).

iPad Mini se regăseşte şi în oferta eMAG aici. Puteţi alege modelul făra 4G (doar Wi-Fi) sau cu 4G.

Cutie iPad Mini

De ştiut: dacă vreţi şi funcţia de GPS, va trebui să alegeţi modelul cu 4G, pentru că varianta doar cu Wi-Fi nu oferă această funcţie.

5 comentarii la „Simpatic iPad Mini ăsta”

  1. Ma gandesc si eu sa il cumpar prietenei, ca isi doreste o tableta :) Insa e mai obisnuita cu Android..initial inclinam spre Nexus 7 3G.. acum sincer nu stiu :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.