Masa transformabila

Masa care se transformă

Flaye dining table este un concept interesant de masă care se transformă. Eu zic că dacă s-ar găsi în comerţ la un preţ decent cu siguranţă ar avea succes.

Nu este exclus nici ca o firmă producătoare de mobilă să preia acestă idee şi să o transforme într-o producţie de serie. Mă refer la o firmă românească, eventual locală. Cred că ar face treabă bună, însă nu ştiu cum stă treaba cu drepturile asupra patentului.

Masa care se transforma

E un concept foarte simplu, dar foarte util. În doar câteva secunde o singură persoană poate transforma masa astfel încât aceasta să-şi mărească cu cel puţin 50% suprafaţa. Gândiţi-vă cât e de utilă când primiţi pe cineva în vizită, dar spaţiul din casă nu vă permite să depozitaţi o masă atât de mare tot timpul.

La cerere, masa poate fi customizată cu diverse dimensiuni, culori şi tipuri de lemn.

Vă invită să vedeţi o galerie foto cu „masa Transformers” :).

Şi un videoclip, ca să înţelegeţi şi mai bine conceptul.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0mb-bl89CCQ?rel=0]

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Cretzu

  Reply Reply 27/01/2013

  nice… dar de ce sa nu ducem totul la un alt nivel, 2 motoare si o telecomanda si faci totul de la distanta

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/01/2013

   Ca sa nu mai pui electronice pe ea, ca alea se strica mai repede decat sistemele mecanice :)

 • Cretzu

  Reply Reply 29/01/2013

  electronicele sunt mult mai fiabile decat sistemele mecanice, cel mai la indemana exemplu fiind ascensiunea HDD-urilor SSD;)), dar nu numai.

Leave A Response

* Denotes Required Field