Masa care se transformă

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Flaye dining table este un concept interesant de masă care se transformă. Eu zic că dacă s-ar găsi în comerţ la un preţ decent cu siguranţă ar avea succes.

Nu este exclus nici ca o firmă producătoare de mobilă să preia acestă idee şi să o transforme într-o producţie de serie. Mă refer la o firmă românească, eventual locală. Cred că ar face treabă bună, însă nu ştiu cum stă treaba cu drepturile asupra patentului.

Masa care se transforma

E un concept foarte simplu, dar foarte util. În doar câteva secunde o singură persoană poate transforma masa astfel încât aceasta să-şi mărească cu cel puţin 50% suprafaţa. Gândiţi-vă cât e de utilă când primiţi pe cineva în vizită, dar spaţiul din casă nu vă permite să depozitaţi o masă atât de mare tot timpul.

La cerere, masa poate fi customizată cu diverse dimensiuni, culori şi tipuri de lemn.

Vă invită să vedeţi o galerie foto cu “masa Transformers” :).

Şi un videoclip, ca să înţelegeţi şi mai bine conceptul.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0mb-bl89CCQ?rel=0]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Masa care se transformă”

  1. nice… dar de ce sa nu ducem totul la un alt nivel, 2 motoare si o telecomanda si faci totul de la distanta

    Răspunde
  2. electronicele sunt mult mai fiabile decat sistemele mecanice, cel mai la indemana exemplu fiind ascensiunea HDD-urilor SSD;)), dar nu numai.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend