Filme Netflix cu subtitrare în română

Există mai multe metode pentru a vedea filme pe Netflix cu subtitrare în română, însă eu am să vă povestesc despre metoda clasică. Cei de la Netflix România au început să lucreze la subtitrările în română de ceva vreme, iar rezultatele nu au ezitat să apară.

Până acum eu am numărat 108 filme pe Netflix ce au deja subtitrări în română. Am făcut o filtrare la acestea aici. Am testat deja și funcționează fără probleme atât în aplicația nativă de Smart TV, cât și în aplicația nativă de Apple TV. Funcționează peste tot.

Binînțeles merge brici și pe laptop, dar pe mine mă interesa să meargă pe TV-uri pentru că un film merită văzut pe un ecran mare dacă ai posibilitatea. Vestea și mai bună este că până la finalul anului 2016 cei de la Netflix România au promis că tot conținutul Netflix va avea titrări. Numai bine pentru stat la căldurică la iarnă și privit la filme și seriale :)

Filme Netflix subtitrare romana

În cazul în care vreți să vedeți orice film de pe Netflix cu subtitrare în română și nu mai aveți răbdare până la sfârșitul anului, mai există o metodă și aceasta funcționează pe computer.

Mai exact, doar pe browserul Google Chrome. Acolo trebuie să instalezi extensia Super Netflix. Această extensie îți va permite să încarci subtitrări la filme la fel ca și cum le-ai încărca într-un player video clasic.

Eu nu am testat treaba asta pentru că nu mai folosesc Google Chrome, dar dacă vreți să o testați voi, iată mai jos un tutorial video pe care l-am găsit pe YouTube. Dacă mai știi și alte metode de a avedea filme și seriale pe Netflix cu subtitrări în limba română, nu ezitați să lăsați un comentariu la acest articol. Eu abia aștept să și dubleze desenele animate în română, dar am senzația că vom mai avea de așteptat un pic pentru treaba asta. Momentan eu am găsit doar un singur desen animat dublat.

2 comentarii la „Filme Netflix cu subtitrare în română”

  1. Va invidiez ca aveti timp de filme. :)
    Eu nu am timp nici de cele de la TV, se pare ca nu stiu sa-mi organizez bine timpul.
    Lucrez mult si noaptea, mai ales in vacanta, cand copilul este acasa.
    Munca de freelancer are avantaje si dezavantaje. :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.