Noul iPhone 7: Ce s-ar putea să prezinte Apple la evenimentul din septembrie 2016

Update: prezentarea va fi miercuri, 7 septembrie. Cu siguranță în centrul atenției va fi iPhone 7. Nu se știe sigur că se va numi iPhone 7 sau noul iPhone, dar cert va fi vorba despre un nou smartphone Apple. Se zvonește că prezentarea noului iPhone 7 va avea loc pe data de 7 septembrie. Sunt de acord cu asta pentru că sunt două elemente ce ne duc cu gândul la dată.

Noul iPhone 7 și iPhone 7 Plus

În primul rând va fi vorba despre iPhone 7. Data de 7 septembrie. Got it? De asemenea, mai umblă zvonuri conform cărora noile modele de iPhone 7 și iPhone 7 Plus (va fi și o versiune Plus, ca de obicei) vor putea fi precomandate începând de luni, 12 septembrie.

E clar că trebuie să facă prezentarea înainte de această dată și cum Apple nu obișnuiește să facă prezentări vinerea, cea mai probabilă dată de prezentare va fi miercuri, 7 septembrie. Ce se așteaptă lumea de la noul iPhone 7? Păi, la capitolul design nu se va schimba prea mult. Modelul clasic va avea tot 4.7 inchi, iar modelul Plus, va avea tot 5.5 inchi. Clar, va avea parte de hardware mai bun, deci va fi mai puternic și mai rapid.

Noul iPhone 7 va avea o cameră foto mai bună, cu un senzor mai mare care va permite pătrunderea de mai multă lumină, astfel încât să se realizeze poze mai bune. Noul iPhone 7 Plus va avea două camere foto care vor realiza împreună imagini de o calitate similară unui DSLR.

Va dispărea mufa pentru căști. Nu înțeleg de ce, dar asta e. Probabil vor să-l facă și mai subțire. Ca să asculți muzică la căști ori vei folosi niște căști bluetooth, ori niște căști cu mufă lightning. Dezavantajul ar fi că nu poți să folosești căștile și să-l încarci în același timp, dar cu siguranță va exista un adaptor sau o soluție. Sunt foarte curios cum vor prezenta dispariția mufei pentru căști ca pe un avantaj.

Se schimbă butonul de home. De fapt, nu va mai exista buton de home. Va fi doar o zonă asemănătoare acelui buton care va fi sensibilă la mai multe tipuri de atingeri și presiuni ale acestora. Un fel de force touch pentru locul butonului de home. Eu m-am obișnuit greu la început cu force touch, dar acum nu mai am nici o problemă. Se zvonește și că va exista o versiune de iPhone 7 pe albastru.

Noile iPhone 7 imagini
Noile iPhone 7 imagini
Noul iPhone 7 albastru
Noul iPhone 7 albastru
Noul iPhone 7 buton home
Noul iPhone 7 buton home
Noul iPhone 7 camera foto
Noul iPhone 7 camera foto
Noul iPhone 7 casti privite din apropiere
Noul iPhone 7 casti privite din apropiere
Noul iPhone 7 Plus camera foto dubla
Noul iPhone 7 Plus camera foto dubla
Noul iPhone 7
Noul iPhone 7

Apple Watch

Au trecut deja 2 ani de când Apple a dezvăluit Apple Watch, așa că acum ar cam fi timpul pentru un update. Deși nu e foarte sigur dacă vom vedea un nou Apple Watch sau nu, de la acesta nu sunt așteptate modificări majore. Probabil va fi vorba despre GPS și ceva senzori în plus.

Noul Apple Watch
Noul Apple Watch

iOS 10, macOS Sierra, tvOS și watchOS 3

Vor fi lansate aceste update-uri la sistemele lor de operare, iar acest lucru e deja o certitudine. Eu mă voi bucura de fiecare update. Și pe TV și pe ceas și pe Mac și pe iPhone :). Abia aștept.

iOS 10 macOS Sierra tvOS si watchOS 3
iOS 10 macOS Sierra tvOS si watchOS 3

Atenție: toate informațiile și imaginile prezentate în acest articol sunt doar zvonuri și nu au fost confirmate de către Apple. Până ce noul iPhone 7 nu va fi prezentat nu putem ști cu siguranță.

Sursă imagini: BusinessInsider.com

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Noul iPhone 7: Ce s-ar putea să prezinte Apple la evenimentul din septembrie 2016”

  1. Am scris si eu un articol despre iphone 7, mi se pare cel mai urat telefon produse de Apple. Nici macar chinezii nu scot telefoane atat de urate, dar sunt constient ca vanzarile vor fi foarte bune, doar vorbime despre Apple. :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.