Am certificat SSL

Nu știu dacă ați observat, dar de câteva zile adresa blogului GabrielUrsan.ro se încarcă cu https, nu cu http. A fost un pas pe care am decis să-l fac fără să mă gândesc prea mult. Nu a fost simplu, dar cei de la Simplenet m-au suportat și m-au ajutat în fiecare pas. Și mi l-au oferit gratuit. Surprinzător, traficul blogului nu a scăzut deloc. Momentan nu am găsit alte probleme, dar dacă ceva se vede nasol sau nu funcționează cum trebuie la voi, vă rog mult să-mi spuneți.

23 de comentarii la „Am certificat SSL”

 1. Calm. Nici nu creste, nici nu scade. Deja majoritatea a facut pasul. SSL-ul este in cpanel-ul a 99% din firmele de hosting de pe la noi.
  Apropo, o sa se incarce cu 4,5% mai greu. Nesemnificativ pentru unii :)

  Răspunde
 2. Am avut și eu acum mai bine de 1 an pe un site, dar l-am scos după vreo 2 săptămâni: veniturile de la AdSense au scăzut dramatic (tindeau spre zero).

  Răspunde
 3. Salut!
  Pe mine ma deranjeaza bara din stanga, cea cu social media! Daca e fereastra mai mica, bara apare peste text, nu se repozitioneaza cumva!

  Răspunde
 4. Puteai avea SSL și de la Cloudflare, tot gratuit. :) Eu am SSL încă dinainte să fie cloudflare sau let’s encrypt. Fie tot gratuit de la StartSSL, fie cumpărat.. Deci, așa mare chestie, din punctul meu de vedere, nu cred a fi.

  Răspunde
 5. Am inteles ca nu e neaparat nevoie de ssl pentru un blog simplu. La blogul tau as scoate toate pop-urile astea de email marketing, pe mobil nu e deloc placut de citit.

  Răspunde
 6. Am trecut si eu de 2.,..3 luni o parte din site-uri, am hosting tot de la Simplenet si folosesc tot SSL de la Let’s Encrypt.
  Vezi ca la pagina asta se pare ca ai o parte din continut mixt (http://static.shareasale.com).
  Intra pe Chrome, da click pe patratelul din fata lui https, da click pe link-ul de Details, dai F5 si vezi.
  Scuze daca sunt cam incoerent, dar este a patra noapte nedormita, am de lucru.
  Am intrat putin pe blog sa ma relaxez, apoi ma apuc iar de munca.

  Răspunde
 7. Problema e ca mere bine, numai ca ar trebui sa cam treci pe vps, zic si eu… au cei de la simplenet si vps…nu? Ce mai astepti… la cat trafic ai, meriti un vps! Nu?

  Răspunde
  • Momentan eu nu am simțit diferențe pe SEO. Important e că nu mi-a scăzut traficul după implementare. Eu voiam inițial implentarea asta pentru un proces de plată online și așa am ajuns să o fac chiar dacă nu mi-am mai făcut implementarea respectivă.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.