Cum faci curățenie printre jucăriile copilului?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru că la un moment dat, un apartament cu 2 camere nu prea se mai dovedește atât de încăpător. Se așteaptă noaptea, când copilul are somnul adânc. Se caută și se sortează jucăriile cu care nu s-a mai jucat de câteva luni bune. Se pun în două sacoșe din alea mari și se cară frumușel la portbagaj. Se țin între 7 și 14 zile acolo, ca un fel de buffer, știți voi, în caz că… După care se pot dona fără nici un fel de problemă. Sunt convins că vor exista alți copii care vor fi mult mai bucuroși să se joace cu ele. Noi suntem abia la a treia zi în portbagaj. Și e ok :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Cum faci curățenie printre jucăriile copilului?”

 1. Noi facem ” curatenie generala” de Paște si de Crăciun. Atunci aruncam jucăriile stricate și hotaram împreună ce jucării trebuiesc puse in cutia pe care o ia iepurașul / moșul. Principiul e ca trebuie sa facem loc la jucăriile pe care urmează să le primim. Asa renunță mai usor la cele vechi si îl si obisnuiesc ca trebuie sa facă alegeri. De jucăriile lui se vor bucura copii mai mici. El a crescut si va primi jucării pentru copii de vârsta lui .

  Răspunde
 2. Vezi că-și poate aminti peste câteva luni de ele așa că cel mai bine e să-i explicați că e frumos să dea din jucăriile ei, cu care nu se mai joacă, altor copii care nu-și permit.

  Și ca să fie înțeles pe deplin acest mecanism al donării de jucării implicați-o activ lăsând-o pe ea să aleagă ce jucării vor ajunge la alți copii – la început nu prea o să se îndure să dea dar treptat o să devină mai darnică.

  Iar dacă mergeți la grădiniță o să vedeți că în perioada sărbătorilor de Crăciun și de Paști se organizează campanii de strângere de jucării, hăinuțe și încălțăminte (cel puțin la noi așa se întâmplă) astfel va avea ocazia să-și cultive simțul carității.

  La noi funcționează treaba cu “jucăriile care nu sunt seara înainte de culcare la locul lor ajung în sacoșa cu lucruri pentru copiii săraci”. Dar treaba cea mai simpatică e atunci când duce jucăriile “stricate” la coșul de gunoi de parcă cu o mașinuță cu o roată lipsă nu se poate juca un alt copil.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend