Blogul tău are nevoie de ajutor?

Echipa de web design Thecon a început o campanie de susținere a bloggerilor pe plan național, ei îți vor sta la dispoziție timp de 2 ore și te vor ajuta cu orice ai nevoie pentru îmbunătățirea blogului tău din toate punctele de vedere, ducându-l la maximul său de potențial și asta fără niciun cost.

Vei intra în contact cu o echipă tânără, foarte receptivă, care îți va asculta problemele și te poate ajuta cu următoarele:

  • web design pentru template, logo, diferite bannere, etc
  • web development, împreună veți identifica problemele blogului tău și te vor ajuta să le îmbunătățești sau veți adăuga funcționalități noi.
  • optimizare pentru motoarele de căutare și îmbunătățirea vitezei de încărcare

După realizarea acestui proces, dacă vei fi încântat de colaborare, ei vor dori ca tu să postezi un articol despre experiența avută cu ei, despre campania lor, sau despre un serviciu de-al lor prin care să îi recomanzi și altor bloggeri. Astfel vor afla mai mulți bloggeri despre această oportunitate, vor avea și ei un beneficiu, iar efortul depus de tine va fi minim.

Înscrie-te în campania de susținere a bloggerilor și vei fi contact în cel mai scurt timp posibil. De asemenea campania este prezentă și pe Twitter și Facebook cu hashtagul #TheconSustineBloggerii .

Sunt curios să-mi dați un feedback legat de serviciile oferite gratuit de ei. Ideea lor de promovare e bună. Rămâne de văzut ce vor spune bloggerii despre calitatea serviciilor oferite gratuit de ei.

Un comentariu la „Blogul tău are nevoie de ajutor?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.