Totul despre criza din Grecia

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Totul despre criza din Grecia (explicată cât de cât ”pe scurt”) nu găsiți la mine pe blog, ci aici la Alex Mihăileanu pe blog. Vă recomand să vă luați o bere rece și să citiți. Părerea mea e următoarea: fără să aruncați cu pietre, ”marinarul” a știut ce face atunci când a făcut. A fost greu. Încă e greu. Pentru că România nu-și permite să fie un copil râzgâiat al Europei așa cum nici noi, cei care lucrăm acum, nu ne-am permis să fim copiii râzgâiați ai părinților noștri. Grecia cam e. Că nu aveau de unde. Și totuși nu am ajuns chiar așa rău. Mai cu o rată, mai cu un job și compromisuri am ajuns să ne descurcăm și să nu ne moară copii de foame. Ce va fi mai departe? Nu știm. Și nu cred că știu nici ei. Ideea e că nu se scrie încă despre noi la știri :)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Totul despre criza din Grecia”

  1. Daca stai si gandesti lucrurile la rece realizezi ca se putea si mai rau, sa fi fost altul in locul lui ar fi bagat tara direct in faliment ca si-asa era la al doilea mandat.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend