Grecia

Totul despre criza din Grecia

Totul despre criza din Grecia (explicată cât de cât ”pe scurt”) nu găsiți la mine pe blog, ci aici la Alex Mihăileanu pe blog. Vă recomand să vă luați o bere rece și să citiți. Părerea mea e următoarea: fără să aruncați cu pietre, ”marinarul” a știut ce face atunci când a făcut. A fost greu. Încă e greu. Pentru că România nu-și permite să fie un copil râzgâiat al Europei așa cum nici noi, cei care lucrăm acum, nu ne-am permis să fim copiii râzgâiați ai părinților noștri. Grecia cam e. Că nu aveau de unde. Și totuși nu am ajuns chiar așa rău. Mai cu o rată, mai cu un job și compromisuri am ajuns să ne descurcăm și să nu ne moară copii de foame. Ce va fi mai departe? Nu știm. Și nu cred că știu nici ei. Ideea e că nu se scrie încă despre noi la știri :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • alexandra

    Reply Reply 08/07/2015

    Daca stai si gandesti lucrurile la rece realizezi ca se putea si mai rau, sa fi fost altul in locul lui ar fi bagat tara direct in faliment ca si-asa era la al doilea mandat.

Leave A Response

* Denotes Required Field