Apple Watch acum se livrează din stoc și în România

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Apple Watch Sport, Apple Watch și înclusiv Apple Watch Edition se află acum pe stoc aici. De fapt, sunt convins că probabil e vorba de stocuri doar la primele două variante, deoarece nimeni nu și-ar încărca stocul cu Edition. Cred că Apple Watch Edition au fost aduse doar celor care au făcut precomandă și eventual au dat un avans. Ca și fapt divers, dacă sunteți clienți ING și aveți un card la ING, puteți intra pe Home Bank la secțiunea oferte și puteți activa oferta Quick Mobile. Asta vă va oferi 15% din valoarea cumpărăturilor la ei cu cardul vostru ING. Și e mișto că oferta se cumulează și cu alte oferte sau reduceri de pe site. Am zis că poate ajută. 15% nu-i din drum. Și nu se aplică doar la Apple Watch, ci la toate produsele de pe site.Apple Watch

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend