Apple Watch acum se livrează din stoc și în România

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Apple Watch Sport, Apple Watch și înclusiv Apple Watch Edition se află acum pe stoc aici. De fapt, sunt convins că probabil e vorba de stocuri doar la primele două variante, deoarece nimeni nu și-ar încărca stocul cu Edition. Cred că Apple Watch Edition au fost aduse doar celor care au făcut precomandă și eventual au dat un avans. Ca și fapt divers, dacă sunteți clienți ING și aveți un card la ING, puteți intra pe Home Bank la secțiunea oferte și puteți activa oferta Quick Mobile. Asta vă va oferi 15% din valoarea cumpărăturilor la ei cu cardul vostru ING. Și e mișto că oferta se cumulează și cu alte oferte sau reduceri de pe site. Am zis că poate ajută. 15% nu-i din drum. Și nu se aplică doar la Apple Watch, ci la toate produsele de pe site.Apple Watch

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend