Facerea de bine e… știți voi

Oameni buni, majoritatea știți că întrețin acest blog practicând marketing afiliat uneori. Ba că mai recomand ceva către eMAG, ba că recomand câte un serviciu web internațional ok.

Niciodată nu am negat asta. Niciodată nu voi nega asta. Zilele trecute am recomandat un hosting internațional ok la 1,99 dolari pe lună. Un preț foarte mic comparativ cu ce oferă firma aia de hosting. Vorbim de iPage, o firmă recunoscută internațional de mai mulți ani de zile (de existență și „providing”) decât am eu de online.

Cineva a cumpărat în urma unei recomandări de la mine, a fost mulțumit, mi-a atras atenția, am scris articol. Asta a fost tot. Nici nu m-am gândit că voi face mare chestie cu treaba asta. Însă, privind rapoartele, am observat că au fost destul de mulți care au ales oferta prezentată de mine. Pușca mea, să-ți iei un hosting ok cu o grămadă de facilități cu 8-9 lei pe lună e chiar un deal bun fie și dacă nu știi de ce iei și pentru ce iei. Cumperi ca să fie, că nu prinzi în fiecare zi la iPage oferte din astea.

Cei care știu cum stă treaba cumpără și mai văd ei, nici nu stau la discuții pentru sume din astea. Dacă scriam să-ți iei acum un MacBook Pro ca al meu, mai ziceam să mă înjuri, dar repet, vorbim de o recomandare de hostig web decent la 1,99 dolari pe lună.

Am aflat ulterior că e vorba de plată anuală, dar și așa tot e un deal excelent. Însă s-au trezit unii să mă arunce un pic la 11 metri pe Facebook. Gen, domleda acolo scrie în engleză, română nu știm? Sau, domle, lasă-ne că știm că aia e firma ta de hosting și o promovezi în secret.

Îmi pare rău că pe unii atât îi duce capul și că înainte să arunce cu noroi nu au chef să strice măcar o întrebare ca să le explic personal cum stă treaba. Oameni buni, am scris deja pe blog în nenumărate articole ce înseamnă marketingul afiliat și cum nu te afectează cu absolut nimic, dar am să dau doar articolul ăsta. Ce e așa greu să te informezi? Asta e oferta pe care o promovam, ca să nu mai cauți. Spor!Web Hosting iPage

 

Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We test each product thoroughly and give high marks to only the very best. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

14 comentarii la „Facerea de bine e… știți voi”

 1. Hoțuleeeeeeeee m-ai mințit, cum nu mi-ai spus tu mie că trebuie să plătesc pe un an de zile, pfff eu care credeam că am plătit aproape 30$ că am eu bani și mă fălesc. Ahammmm deci tu faci marketing afiliat, deci tu ai luat bani că eu am cumpărat de la tine, aham….deci e ca un fel de firma ta :)))

  În altă ordine de idei, erau pe lângă acei oameni sau care e duma?

  Răspunde
 2. HostX are o oferta similara, și sunt foarte ok ca servicii. Am plătit 850 de lei pentru 4 ani și jumătate de hosting nelimitat.

  Răspunde
 3. Deci așa, Gabriel, ți-ai făcut firmă de hosting (în engleză) și te promovezi în secret…Și să nu ne spui tu nouă că oferta e doar pentru plată anuală?…Măi, măi… Era să dau iama în siteul lor să iau vreo 300 de pachete la super-oferta-intergalactico-mega-giga-extra ca apoi să aflu că e pe an…Mă băgai în faliment și nu alta.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.