Cum am reușit să am grijă de ultimul meu telefon

V-am povestit aici pe blog experiența pe care am avut-o cu unul dintre primele mele telefoane mai bune, mai exact un Samsung Galaxy S3 Mini. Pentru cei care nu știu, trebuie să spun numaidecât că acesta s-a ales cu ecranul spart după ce am zis să nu mai folosesc husa câteva zile deoarece credeam ca mie nu mi se poate întâmpla să scap telefonul și să-l sparg. Ei bine nu a fost chiar așa.

Atunci când am cumpărat telefonul pe care îl am acum, un Evolio M5, am căutat imediat după ce am dat comanda pe internet și niște huse pentru telefoane astfel încât să fiu sigur că nu voi mai avea niciodată probleme de genul celor pe care le-am avut cu fostul meu telefon Samsung. Din păcate nu găsisem chiar atunci huse pentru telefonul meu pentru că acesta era lansat de curând și astfel nu existau încă huse pentru acest model. Am reușit totuși să dau o precomandă și, imediat ce au apărut, mi-am primit husa și chiar am pus-o la telefon pentru a fi mai sigur pe mine că nu mă aleg iar cu un ecran spart.

În ceea ce privește tableta, nu mi-am mai cumpărat o alta și nici nu am mai încercat să o duc la un service pentru a o repara. Sper însă că toamna aceasta voi cumpăra o alta, tot ieftină desigur deoarece încă nu găsesc motivul pentru care ar trebui să investesc mai mult într-o tabletă, pentru acele momente când ies prin oraș și am nevoie să mă ocup puțin de treburile de pe net dorind totodată să îmi cruț totodată și bateria de la telefon.

Atunci însă când îmi voi cumpăra iar o tabletă, cu siguranță voi căuta imediat și huse pentru tablete și m-aș uita în mod special după acele huse cu tastatură astfel încât să îmi transform tableta într-un mic laptop foarte portabil, perfect pentru ieșirile la cafea sau bere în oraș.

Pe final țin să vă recomand tuturor ca de fiecare dată când vă luați un telefon sau o tabletă, să căutați imediat și o husă pentru acestea mai ales dacă dorești să funcționeze un timp îndelungat. De asemenea ignorați faptul că o husă ar putea să strice puțin aspectul telefonului, făcându-l mai gros cu câțiva cm, deoarece mai important este ca acesta să supraviețuiască mai mult decât să arate bine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Cum am reușit să am grijă de ultimul meu telefon”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.