Un sfat prețios pentru a nu mai cheltui prea mulți bani pe mobilier

Revin iar cu mențiunea că încă nu locuiesc singur, a nu știu câta oară, însă am atât de multe vise încât îmi pot imagina cum ar fi și ce aș face. Astfel pot discuta chiar și despre mobila din viitoarea mea casă, asta când va fi să am una doar a mea. Ei bine mai cred și că această imaginație a mea și aceste vise ar putea ajuta chiar niște oameni să fie puțin mai economi oferindu-le un singur sfat simplu și prețios: nu ai nevoie chiar de prea multe obiecte de mobilier, mai ales dacă nu le folosești.

De exemplu să ne gândim la mobila pentru living. Ce ne-ar trebui mai mult pentru această cameră dacă nu o canapea, o masă, câteva scaune pe lângă masă, o bibliotecă, un televizor și poate încă mai cateva rafturi pentru a putea așeza diferite obiecte pe ele, indiferent că e vorba despre niște obiecte de artă sau pur și simplu despre niște cești de cafea pentru a fi mereu la îndemână.

În rest, nu e nevoie de un alt obiect de mobilier dacă necesitățile nu spun că trebuie să îl cumperi. Chiar și în cazul în care o cameră pare puțin mai goală, cred că mai bine să simți că poți respira în acea cameră decât să simți că e prea aglomerată de fel și fel de obiecte de mobilier așezate umăr la umăr astfel încât să nu ai loc nici măcar unde să arunci un ac.

De aceea atunci când voi avea propria casă, nu voi investi chiar atât de mult în mobilier. Probabil că mi-aș cumpăra doar câteva canapele, mobilă pentru bucătărie și încă două trei dulapuri pentru a avea unde să-mi țin hainele și alte obiecte.

În rest aș dori să mă pot bucura de pereții albi și probabil de niște tablouri care să le ofere puțină culoare și care să aducă un aer de artă în casă. Nu, nu am uitat de bibliotecă însă e foarte probabil ca pe aceea să o construiesc singur, în funcție de rezultatul de săptămâna asta, pentru că mi-am propus deja să îmi concep una.

Așadar, vă recomand să nu investiți chiar atât de mult în obiectele de mobilier de care chiar nu aveți neapărată nevoie și să încercați să lăsați mai mult spațiu liber în camere deoarece am presimțirea că va plăcea să locuiți în niște camere mari și spațioase.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Un sfat prețios pentru a nu mai cheltui prea mulți bani pe mobilier”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.