Iti pot da niste premii substantiale de la eMAG pentru ca anul asta pe 8 decembrie eMAG implineste 13 ani!

De ziua lor, cei de la eMAG au o campanie foarte frumoasă și interactivă pentru cititorii de bloguri, mai exact cititorii gabrielursan.ro, că la mine citiți rândurile astea acum, da? :)

Fiți atenți, ca să vă pot oferi premii, trebuie să faceți ca mine :) Adică să luați frumușel telefonul sau camera video și să vă filmați buzele în timp ce spuneți ”La mulți ani eMAG” după care să adăugați urarea voastră.

Merită să fie o urare scurtă și simpatică. Important e să înceapă cu ”La mulți ani eMAG” și să continue cu urarea voastră personală, la fel ca în exemplul meu de mai jos.

Campania asta se va desfășura pe mai multe bloguri. Dacă tot înregistrați un mesaj pentru eMAG pe YouTube, merită să vă înscrieți pe toate blogurile, ca să aveți mai multe șanse de câștig.

Practic, noi, bloggerii participanți vom intra într-un fel de competiție. Cine strânge cât mai multe videoclipuri cu urări de la mulți ani poate da cât mai multe premii de la eMAG cititorilor. Premiile sunt uriașe!

Blogul de pe locul 1 va putea oferi 7 premii cititorilor (1. Smart TV 3D, 2. MacBook Air, 3. Placă video, 4. SSD, 5. Cameră video GoPro, 6. PS IV + GTA V, 7. Combină frigorifică). Blogul de pe locul 2 va putea oferi 3 premii cititorilor (8. Robot de aspirare Samsung, 9. Ceas Samsung Gear S, 10. Aparat foto mirroless Sony).

Blogul de pe locul 3 va avea 2 premii de oferit (10. Mașină de spălat, 11. Espressor automat). Blogul de pe locul 4 va oferi un premiu (12. O bicicletă), iar de la locul 5 în jos vor fi câte două carduri cadou eMAG în valoare de 300 lei. Oricum ar fi, ai șanse de câștig așa că nu mai sta pe gânduri și publică videoclipul acum.

Deci, nu mai sta pe gânduri, pune mâna pe telefon, înregistrează-ți buzele cu urarea către eMAG :) și înscrie-o în concursul de pe gabrielursan.ro. Ideal ar fi să urcați videoclipul pe YouTube și să îl publicați în câmpul de comentarii de la acest articol (nu pe Facebook).

De asemenea, te rog să dai un share la acest articol ca să-ți inviți și prietenii. Fie că vor să participe sau nu la concurs, măcar să nu zică că nu au știut :) Lasă-mi un comentariu la acest articol cu linkul către videoclipul încarcat de tine, ca să pot contoriza participările și să nu-mi scape nimic. Nu uita, doar urările video (cu buze :)) se iau în calcul pentru concurs.

Update 1: voi curăța toate comentariile primite. Comentariile primite fără link către videoclip vor fi șterse. Inclusiv ale mele.

Update 2: la ora 23:59 voi întrerupe posibilitatea de a mai lăsa comentarii la acest articol și voi declara către eMAG numărul oficial.

Update 3: la ora 23:07 am numărat 137 de comentarii cu link către videoclipuri YouTube. 19 comentarii invalide au fost șterse în prealabil.

Update 4: probabil mâine dimineață voi afla pe ce loc mă clasez și voi face tragerea la sorți folosind random.org.

Update 5: voi face print screen la tragerea la sorți cu numerele câștigătoare. Voi alege să număr descrescător, adică de la cel mai recent (1) către cel mai vechi comentariu (145).

Update 6: concursul s-a încheiat. Au fost înregistrate 145 de comentarii cu linkuri către videoclipuri YouTube.

Update 7: M-am clasat pe locul 7 și pot oferi două carduri la doi participanți.

Update 8: În urma tragerii la sorți, random.org a ales câștigătorii ca fiind Vasile Șerban și Cosmin Acatrinei. Fiind premiile mai mici n-am mai filmat desktop-ul. Cei care participă la concursurile mele știu că sunt pe bune mereu.

Update 9: Dacă cei 2 câștigători nu-și revendică premiul în 48 de ore, voi reface tragerea la sorți.

Iată concret cum procedezi. Mâine poate fac rost de un infografic mai lat, mai mare.

emag

 

eMAG a debutat în România pe 8 decembrie 2001, iar anul ăsta împlinește 13 ani de activitate pe care îi va sărbători cu reduceri uriașe. Intră acum pe eMAG ca să te pregătești pentru promoții și să profiți de ele.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Cu cât adun mai multe comentarii cu videoclipurile voastre la acest articol, cu atât mai multe premii pot să vă ofer. Hai să ne implicăm și să strângem cele mai multe urări!

Vânătorii de concursuri nu sunt apreciați! De asemenea, chiar dacă poți participa pe mai multe bloguri, nu poți câștiga pe mai multe bloguri. Dacă vei fi desemnat câștigător vei obține doar un premiu.

Update: dacă nu ai cont pe YouTube sau nu te descurci cu încărcarea videoclipului, trimite-l la mine pe mail și îl încarc eu pentru tine (dacă e scurt și merge trimis pe mail).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

145 de comentarii la „Iti pot da niste premii substantiale de la eMAG pentru ca anul asta pe 8 decembrie eMAG implineste 13 ani!”

Comentariile sunt închise.