Educatie empatica. Cum consolidam stima si increderea in sine a copilului cu instrumentele Comunicarii Nonviolente, cu Monica Reu

Monica Reu vine la Galați pe 19 februarie 2015, începând cu orele 17:30, la Hotel Mercur. Evenimentul este realizat de echipa FasTraKids Galați-Brăila împreună cu mai mulți parteneri pe care îi puteți observa și în afișul de la finalul articolului. La eveniment vă puteți înscrie direct pe pagina acestuia, aici, dar și telefonic la 0727881689. Iată câteva detalii foarte interesante pe care merită să le citiți dacă sunteți părinți.

Cercetările recente din domeniul psihologiei au scos la lumină un adevăr pe care îl simţim cu toţii în viaţa de zi cu zi: “Fericirea fiinţei umane este direct proporţională cu calitatea relaţiilor pe care le are cu cei apropiaţi.” Cu siguranţă, una dintre cele mai preţioase relaţii pe care le avem este cea cu copiii noştri şi această relaţie va da tonul gradului lor de implinire in propria viaţa.
În această conferinţă vom explora moduri în care putem înţelege şi împlini nevoile reale ale copiilor noştri si vom vedea cum le putem oferi o educaţie care să le consolideze stima şi încrederea în propriile forţe.

Oportunitate pentru părinţi de a învăţa să relaţioneze mai armonios cu copiii, metoda Comunicării Nonviolente (CNV) a fost concepută şi dezvoltată de doctorul în psihologie Marshall B. Rosenberg. Este un mod de interacţiune care ne ajută să creăm relaţii bazate pe compasiune şi respect reciproc, şi să rezolvăm conflictele în mod paşnic, în beneficiul tuturor.

Pe parcursul acestui curs, vom explora moduri în care le putem da celor mici o educaţie bazată pe valori şi vom descoperi cum se poate susţine un mediu de siguranţă şi creativitate printr-o atitudine empatică – un mediu în care copiii învaţă şi contribuie de drag, şi unde nu există pedepse sau recompense.
Formator

Monica Reu împărtăşeste metoda CNV din anul 2004 şi este formator autorizat CNFPA. Este singurul trainer român de Comunicare Nonviolentă certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite. Organizează şi susţine workshop-uri în România şi Polonia pentru cadre didactice, părinţi şi cupluri. Din anul 2007 este preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Nonviolentă (www.nonviolenta.org) cu sediul în Bucureşti, organizaţie ce are ca scop promovarea principiilor CNV în societatea românească. Programul Educaţie Empatică s-a născut din dorinţa ei de a împărtăşi cu părinţii un instrument de relaţionare ce poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Unul dintre învăţătorii săi într-ale comunicării empatice este fiica ei, Emma, în vârstă de patru ani.

COSTUL conferintei este 100 de lei. Pentru parintii Fastrackids costul este 60 de lei, cu reducere 10 lei pentru cine se inscrie pana la 10 FEBRUARIE.

LOCATIA este HOTEL MERCUR, Strada Portului nr. 23, Galați 800025.

Pentru REZERVARI sunati la 0727881689!

Va asteptam cu drag!

Echipa Fastrackids Galati-Braila

În principiu ne vedem acolo dacă nu se va nimeri să fiu plecat. Investiția mi se pare infimă, mai ales că vorbim de educarea în relații, aspect pe care merită să-l întărim continuu pe tot parcursul vieții noastre.

Monica Reu

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.