Niste agende handmade care m-ar face si pe mine sa ma intorc la folosirea unei agende

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Eu am renunțat la agendă de mult. Folosesc laptopul sau smartphone-ul pentru notițe. Uneori notez chestii pe hârtie din care extrag esențialul și îl trec sub formă de reminder în calendar. Însă agendele pe care le-am primit cadou de la Jurnale Handmade m-ar face să revin la folosirea unei agende pentru lucrurile importante. Deși simple, calitatea acestora este foarte bună. Foile sunt legate bine, iar aspectul învechit al acestora fac ca agenda să arate ca un jurnal vechi, plin de planuri secrete și idei mărețe. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook recomandată. Acolo discutați voi direct prețuri, personalizări și termene de livrare.Agenda handmade 1 Agenda handmade 2 Agenda handmade 3 Agenda handmade 4 Agenda handmade 5


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Niste agende handmade care m-ar face si pe mine sa ma intorc la folosirea unei agende”

  1. Sunt absolut splendide, handmade, modele origininale si nu doar agende veti gasi acolo. E o mica artista absolut geniala, care creeaza niste chestii de o frumusete rara. :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend