Eu am renunțat la agendă de mult. Folosesc laptopul sau smartphone-ul pentru notițe. Uneori notez chestii pe hârtie din care extrag esențialul și îl trec sub formă de reminder în calendar. Însă agendele pe care le-am primit cadou de la Jurnale Handmade m-ar face să revin la folosirea unei agende pentru lucrurile importante. Deși simple, calitatea acestora este foarte bună. Foile sunt legate bine, iar aspectul învechit al acestora fac ca agenda să arate ca un jurnal vechi, plin de planuri secrete și idei mărețe. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook recomandată. Acolo discutați voi direct prețuri, personalizări și termene de livrare.Agenda handmade 1 Agenda handmade 2 Agenda handmade 3 Agenda handmade 4 Agenda handmade 5

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți blogul, că mai sunt și alte articole :)

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  3 replies to "Niste agende handmade care m-ar face si pe mine sa ma intorc la folosirea unei agende"

  • shorin

   Genul de jurnal pe care ai putea sa iti scrii autobiografia

  • Gina Bradea

   Sunt absolut splendide, handmade, modele origininale si nu doar agende veti gasi acolo. E o mica artista absolut geniala, care creeaza niste chestii de o frumusete rara. :)

  • Farcas Gelu Danut

   Oare poate da factura? Le-am pus o intrebare pe Facebook. Cred ca stiu o firma dintre clientii mei care isi doreste asa ceva.

Comentează la acest articol