Niste agende handmade care m-ar face si pe mine sa ma intorc la folosirea unei agende

Eu am renunțat la agendă de mult. Folosesc laptopul sau smartphone-ul pentru notițe. Uneori notez chestii pe hârtie din care extrag esențialul și îl trec sub formă de reminder în calendar. Însă agendele pe care le-am primit cadou de la Jurnale Handmade m-ar face să revin la folosirea unei agende pentru lucrurile importante. Deși simple, calitatea acestora este foarte bună. Foile sunt legate bine, iar aspectul învechit al acestora fac ca agenda să arate ca un jurnal vechi, plin de planuri secrete și idei mărețe. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook recomandată. Acolo discutați voi direct prețuri, personalizări și termene de livrare.Agenda handmade 1 Agenda handmade 2 Agenda handmade 3 Agenda handmade 4 Agenda handmade 5

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comentarii

 • shorin

  Reply Reply 05/02/2015

  Genul de jurnal pe care ai putea sa iti scrii autobiografia

 • Gina Bradea

  Reply Reply 05/02/2015

  Sunt absolut splendide, handmade, modele origininale si nu doar agende veti gasi acolo. E o mica artista absolut geniala, care creeaza niste chestii de o frumusete rara. :)

 • Oare poate da factura? Le-am pus o intrebare pe Facebook. Cred ca stiu o firma dintre clientii mei care isi doreste asa ceva.

Leave A Response

* Denotes Required Field