Suge-o Ramona este o poveste scrisă de comediantul (corect în română e cu ”t” :)) Andrei Ciobanu, cel care în acest moment prezintă alături de Sergiu Floroaia matinalul de la Kiss FM. Nu săriți în sus din cauza titlului. După cum scrie și pe copertă, Suge-o Ramona este o poveste semi-amuzantă. Eu am citit-o pe Wattpad, la vremea când era în vogă. Cu siguranță cea în format tipărit e mult mai organizată și conține mai multe elemente, dintre care unul mai important: finalul :) Înțeleg că prin unele librării s-a epuizat deja stocul. Eu am găsit-o disponibilă fără probleme aici. Deocamdată. Sunt foarte curios câți fani o vor cumpăra. Pentru că înainte să apară, la nivel declarativ, toți ziceau că o vor cumpăra. Dar mai știm cazuri cu diverși fani. Vedem.Suge-o Ramona


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "Cartea Suge-o Ramona, de Andrei Ciobanu, este disponibila in librarii"

  • Coffee

   Pai lamureste-ne tu ce e suge-o, nu ne tine in suspans.

   • Gabriel Ursan

    E un fel de mai multe feluri. E și la propriu și la figurat și nu de fiecare dată același lucru :)

    • david

     Vrei sa fii funny cu orice pret da’ vezi ca nu prea iti iese. As putea spune sa fiu tematic ca o cam sugi

     • Gabriel Ursan

      LOL :) Trebuie să recunosc că ai dreptate.

  • Sorin

   Suge-o vine deci adică de la „a sugea”, a sugea ceva (nu are importanţă ce, pentru că… poate fi de mai multe feluri), şi avem declianţiunile: sugia-mi-o-ar, sugia-mi-o-iar, iar şi iar, again and again and again…

  • Postolachi Dumitru

   E disponibilă și pentru lectură online pe site-ul omonim http://www.sugeoramona.ro

   • Gabriel Ursan

    E disponibilă în multe locuri gratuit. Sunt curios câți o vor cumpăra ca să sprijine autorul, așa cum s-au lăudat. Plus că în versiunea tipărită sunt niște povești/capitole noi, disponibile exclusiv acolo.

   • cartus

    Daca urmaresti un pic pagina de facebook a autorului o sa vezi ca se epuizeaza repede, cineva zicea chiar ca a intrecut in vanzari cartea presedintelui. Oricum, pe site nu e completa, finalul il gasiti doar in carte si e surprinzator. E de cumparat pdf, e ceva mai ieftin si salvati si un copac :) – eu asa am luat-o si am citit-o pe telefon in autobuze.

  • Lospa

   Eu prefer s-o citesc online. Nu ca e gratis, dar am citit in ultima vreme doar pe net. M-am rezumat la asta si mi-a placut. Am vazut ca face furori, si chiar are de ce. Nu am terminat-o, dar pana Sambata cred c-o termin.

  • Catalin

   Am citit si eu cred, primele 2 sezoane, apoi am uitat de ea, dar o s-o reiau.. chiar este haioasa.. :)

  • Midu D.

   Este o carte interesantă, deasemenea am citit-o şi eu pe timpul când era disponibilă pe Wattpad, evident nu în formă finală!

Comentează la acest articol