Cartea Suge-o Ramona, de Andrei Ciobanu, este disponibila in librarii

Suge-o Ramona este o poveste scrisă de comediantul (corect în română e cu ”t” :)) Andrei Ciobanu, cel care în acest moment prezintă alături de Sergiu Floroaia matinalul de la Kiss FM. Nu săriți în sus din cauza titlului. După cum scrie și pe copertă, Suge-o Ramona este o poveste semi-amuzantă. Eu am citit-o pe Wattpad, la vremea când era în vogă. Cu siguranță cea în format tipărit e mult mai organizată și conține mai multe elemente, dintre care unul mai important: finalul :) Înțeleg că prin unele librării s-a epuizat deja stocul. Eu am găsit-o disponibilă fără probleme aici. Deocamdată. Sunt foarte curios câți fani o vor cumpăra. Pentru că înainte să apară, la nivel declarativ, toți ziceau că o vor cumpăra. Dar mai știm cazuri cu diverși fani. Vedem.Suge-o Ramona

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Cartea Suge-o Ramona, de Andrei Ciobanu, este disponibila in librarii”

 1. Eu prefer s-o citesc online. Nu ca e gratis, dar am citit in ultima vreme doar pe net. M-am rezumat la asta si mi-a placut. Am vazut ca face furori, si chiar are de ce. Nu am terminat-o, dar pana Sambata cred c-o termin.

  Răspunde
  • E disponibilă în multe locuri gratuit. Sunt curios câți o vor cumpăra ca să sprijine autorul, așa cum s-au lăudat. Plus că în versiunea tipărită sunt niște povești/capitole noi, disponibile exclusiv acolo.

   Răspunde
  • Daca urmaresti un pic pagina de facebook a autorului o sa vezi ca se epuizeaza repede, cineva zicea chiar ca a intrecut in vanzari cartea presedintelui. Oricum, pe site nu e completa, finalul il gasiti doar in carte si e surprinzator. E de cumparat pdf, e ceva mai ieftin si salvati si un copac :) – eu asa am luat-o si am citit-o pe telefon in autobuze.

   Răspunde
 2. Suge-o vine deci adică de la “a sugea”, a sugea ceva (nu are importanţă ce, pentru că… poate fi de mai multe feluri), şi avem declianţiunile: sugia-mi-o-ar, sugia-mi-o-iar, iar şi iar, again and again and again…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.