Voi da o sansa matinalului Kiss FM pentru ca de azi Sergiu, Andrei si Domnul Raul Gheba vor presta acolo

De la 7 la 10 în fiecare dimineață de luni și până vineri, Sergiu, Andrei și Domnul Raul Gheba vor presta la matinalul de la Kiss FM. Ei sunt niște actori de stand-up comedy care mie îmi plac. Anunțul ăsta a venit servit la fix, chiar când mă plângeam aici că la radio sunt numai măscărici prin emisiunile matinale, măscărici care fac programe pentru copii pițigăindu-și vocile. Sper să nu facă asta și cei trei. Sper doar să vină cu glume bune, așa cum fac la spectacole. Eu ascult radio în mașină, așa că de azi într-o lună voi da numai pe Kiss FM dimineața, ca să văd dacă îmi place. Abia după o lună voi zice ce și cum, nu trag concluzii înainte.

Și hai să vedeți că marketingul n-a murit. Poftiți lansare. Prima dată apare clipul ăsta pe net, realizat de Sergiu și Andrei. Știu că deja internetul vuiește pe acest subiect, dar e prea faină treaba ca să nu o menționez și eu. Priviți!

După care vedetele luate în râs de ei răspund. Priviți aici!

Nu mă dau neapărat în vânt după artiștii care participă la campania de lansare a emisiunii de la Kiss FM, dar ideea mi se pare bună. Tocmai de aceea voi da pe Kiss FM dimineața o lună de acum în colo. Doar ca să văd care-i treaba. Au mai fost situați când oameni excelenți în alte medii au clacat în radio sau TV. Sper să nu se întâmple asta și acum. Și sper să mai aibă timp și de spectacole băieții.

Uite și comunicatul dacă vrei mai multe detalii.

Sergiu și Andrei prezintă matinalul Kiss FM, din 10 septembrie.
Echipei i se alătură și Domnul Raul Gheba

Doi comedianți intră într-un radio. Nu, nu e banc. E pe bune. Și pe glume.

Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu intră în echipa radioului numărul 1 din România și prezintă, din 10 septembrie, matinalul Kiss FM, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00. Doi tipi dintr-o bucată, niciunul întreg.

„Trecerea noastră de la stand-up comedy la radio nu e o schimbare radicală: putem fi tot noi înșine, tot în fața unui microfon, doar că aici avem avantajul că nu ni se mai văd fețele. Sincer, nici nu cred că ne ajutau foarte mult”, spune Andrei.

“Eu mă bucur foarte mult că am ajuns la radio pentru că deja mă îngrășasem destul de rău ca să mai apar în clipuri. Adică se vedea și dacă eram îmbrăcat în negru. La radio nu se vede“ glumeste Sergiu.

Sergiu și Andrei și-au făcut debutul la Kiss FM printr-un „roast”, o scurtă parodie muzicală la adresa celor mai importante vedete din industria muzicală actuală: Smiley, Alex Velea, Connect-R, Antonia, Marius Moga și Andra. Postat pe Youtube (http://youtu.be/ngxgGpGqZ9s), clipul a devenit în scurt timp viral, ceea ce l-a făcut pe Andrei să reacționeze pe Facebook: „Mulțumim Radio 21, ZUTV, Kiss FM, Pro FM şi 1Music Channel pentru că ne-ați dat share la ultima parodie (aia cu cele 6 refrene)! Sunteți adevărați!”. După ce au văzut parodia, vedetele vizate nu s-au supărat și au replicat printr-un videoclip, urându-le succes noilor realizatori ai matinalului Kiss FM (http://youtu.be/f4PFiFMpNmk).

Andrei Ciobanu are 25 de ani și este născut și crescut în sânul Bucovinei, adică în Suceava. A început facultatea la Cluj și tot acolo a și terminat-o, iar apoi a decis să se mute la București să facă stand-up comedy. Scrie scenarii și joacă în sketch-uri Sector 7, cântă melodii amuzante (Mică rugăminte, Unu-ntr-altu etc.), e dependent de Facebook și scrie povești pe Internet.

“Mă bucur că m-am alăturat echipei Kiss FM și sper să reușim să facem un matinal exact ca noi, adică tânăr și, credem noi, amuzant”, a declarat Andrei.

Sergiu Floroaia este bucureștean, scurt și la obiect și schimbător de scutece pentru fiul lui. Are părul lung, deși nu prea ascultă rock. Are 30 de ani, deși nu se comportă ca atare. S-a apucat de comedie în 2006. Petrece mai mult timp pe Facebook decât crede iubita lui că este normal, dar mai puțin decât Andrei. Și, de parcă Facebook nu era de ajuns, e de găsit și pe Twitter și, mai nou, pe Instagram. Sergiu Floroaia este co-writer al celebrelor virale „Mă-ta are cratimă”, „Cărți! Te fac neprost” și „Școala vieții”. De asemenea, a câștigat concursul de joke writing „Words to Live By” organizat de Gene Perret (câștigător a trei premii Emmy).

Sergiu este nerăbdator să înceapă emisia: „Abia aștept să fiu primul care se trezește la mine în bloc și să bocănesc prin casă. Cred că o să-mi iau un ciocan special pentru asta! It’s payback time!”. În cadrul noului matinal, Sergiu va realiza și rubrica Sergiurnal, un jurnal de știri care, dacă n-ar fi fost inventate, sigur ar fi fost adevărate.

Echipei i se alatura și cel supraintitulat Domnul Raul Gheba, „writer of funny stuff” la Sector 7, fondator al webcast-ului #nimicnou și actor de stand-up comedy. El va prezenta în cadrul matinalului rubrica permanentă „Ciumpalikeul” – o rubrică inspirată din faptele de glorie ale vedetelor pe rețelele de socializare, cu materialul furnizat de client.

„Eu am fost plătit de Traian Băsescu. Mi-a dat 100 de lei aseară. Mi-am luat un suc și dup’aia, de banii ăia, a zis: Du-te și tu mâine la Kiss FM să vorbești cu Sergiu și Andrei. Sper să nu fie tăiat din context, dar chiar am fost plătit de Băsescu. N-am venit să deranjez sau ceva, doar că, na, m-a trimis Băsescu. Ce era sa fac, să-i zic ‘Nu’ lu’ Băsescu?”, a povestit Domnul Raul Gheba.

Sergiu și Andrei. Sigur fresh. Probabil funny. Oricum, doi. De luni până vineri, dimineața, de la 7:00 la 10:00, la Kiss FM. Râzi cu ei!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Voi da o sansa matinalului Kiss FM pentru ca de azi Sergiu, Andrei si Domnul Raul Gheba vor presta acolo”

 1. Schema de marketing a fost complet genială. Au lansat întâi “momeala”, primul clip de la care a pornit totul și care a fost distribuit de mai multe radiouri pe Facebook fără să știe câ, de fapt, Kiss FM e în spate, iar apoi au aruncat bomba.

  Cei de la A1 au căzut în plasă și mai nasol. Ieri au avut un material despre clipurile ăstea două pe la 17 (era TV-ul deschis de la știrile de la 16 și mi s-a părut amuzantă faza) cum că “vedetele le răspund comedianților”. Cât de “bun” jurnalist să fii astfel încât să nu vezi că piesa e postată pe canalul Kiss FM și versurile-s scrise de Sergiu și Andrei? :)))

  BTW, cum ți s-au părut? Eu nu-s așa deatinal. :)

  Răspunde
   • Mă refeream la matinal. :) L-ai ascultat?

    Marketingul și-a făcut bine treaba. De fapt, succesul KISS FM a fost și e bazat pe marketing, de la lansare și până acum.Nu au nici cea mai bună muzică, nici cei mai buni animatori, nu pot ieși în față cu nimic altceva. :)

    Răspunde
 2. Ascultam Kiss Fm la calculator, dar am o problema si nu mai merge. Ascult in schimb, Pro FM, dar la radio. Sa vedem, daca cei tre, ii vor face uitati pe Gainusa si echpa sa.

  Răspunde
 3. Eu sunt fan Radio Guerrilla. Pacat ca radioul, in sine, e pe duca, dar a ramas Dobro. Matinalul lui – Dobro Show – se poate auzi, de luni, pe Radio Gold.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.