Din seria copiii spun lucruri trasnite

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Marți și miercuri am fost cu familia la București ca să rezolvăm niște treburi. Mă rog, niște controale la medici cu fiică-mea. La oftalmolog și la dermatolog. Din fericire totul e ok. Perfect la ochi și nimic deosebit la piele. Stăteam să așteptăm la oftalmolog. Dintr-o dată intră o doamnă ce lucra acolo. Fiică-mea nu stă prea multă vreme pe gânduri și spune: Mami, doamna aceea are nasul mare? Adevărul e că avea nasul mare, dar fiică-mea întreba total nevinovat. Nu știam ce să mai facem. Încercam să o luăm cu altă vorbă. Ne era rușine, dar în același timp ne bufnea râsul. La dermatolog era o doamnă mai în vârstă, încălțată cu niște cizme îmblănite. După ce și-a terminat treaba, doamna respectivă se îmbracă cu o haină de blană deschisă la culoare și își pune o pălărie în cap. Fiică-mea: Mami, doamna aia seamănă cu un iepure! La fel, nu mai știam ce să facem că să nu ne bufnească râsul, dar să o luăm cu altă vorbă. Adevărul este că uneori copiii te pun în niște situații în care îți vine să râzi cu gura până la urechi, dar să-ți fie și un pic jenă în același timp :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Din seria copiii spun lucruri trasnite”

  1. Asta e farmecul lor . Ideea e ca si atunci cand esti suparat, stresat ….de cele mai multe ori tot ei te scot din starea asta.Si cand sunt adolescenti ,cum e acum fata mea, iti dau niste replici de ramai cu gura cascata si te-ntrebi unde-a citit asta :))) Asadar copii spun lucruri trasnite pana la 18 ani cred.

    Răspunde
  2. Aveam un vecin de vreo 4-5 ani. Intr-o seara l-am scos la poarta, l-am dus dupa masina unde era un amic cu o masca pe fata. S-a speriat si a tipat, apoi a venit ma-sa. I-a zis lu’ ma-sa “mami, am vazut un inger”. #cemaiinger

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend