Din seria copiii spun lucruri trasnite

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Marți și miercuri am fost cu familia la București ca să rezolvăm niște treburi. Mă rog, niște controale la medici cu fiică-mea. La oftalmolog și la dermatolog. Din fericire totul e ok. Perfect la ochi și nimic deosebit la piele. Stăteam să așteptăm la oftalmolog. Dintr-o dată intră o doamnă ce lucra acolo. Fiică-mea nu stă prea multă vreme pe gânduri și spune: Mami, doamna aceea are nasul mare? Adevărul e că avea nasul mare, dar fiică-mea întreba total nevinovat. Nu știam ce să mai facem. Încercam să o luăm cu altă vorbă. Ne era rușine, dar în același timp ne bufnea râsul. La dermatolog era o doamnă mai în vârstă, încălțată cu niște cizme îmblănite. După ce și-a terminat treaba, doamna respectivă se îmbracă cu o haină de blană deschisă la culoare și își pune o pălărie în cap. Fiică-mea: Mami, doamna aia seamănă cu un iepure! La fel, nu mai știam ce să facem că să nu ne bufnească râsul, dar să o luăm cu altă vorbă. Adevărul este că uneori copiii te pun în niște situații în care îți vine să râzi cu gura până la urechi, dar să-ți fie și un pic jenă în același timp :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Din seria copiii spun lucruri trasnite”

  1. Asta e farmecul lor . Ideea e ca si atunci cand esti suparat, stresat ….de cele mai multe ori tot ei te scot din starea asta.Si cand sunt adolescenti ,cum e acum fata mea, iti dau niste replici de ramai cu gura cascata si te-ntrebi unde-a citit asta :))) Asadar copii spun lucruri trasnite pana la 18 ani cred.

    Răspunde
  2. Aveam un vecin de vreo 4-5 ani. Intr-o seara l-am scos la poarta, l-am dus dupa masina unde era un amic cu o masca pe fata. S-a speriat si a tipat, apoi a venit ma-sa. I-a zis lu’ ma-sa “mami, am vazut un inger”. #cemaiinger

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend