copiii spun lucruri trasnite

Din seria copiii spun lucruri trasnite

Marți și miercuri am fost cu familia la București ca să rezolvăm niște treburi. Mă rog, niște controale la medici cu fiică-mea. La oftalmolog și la dermatolog. Din fericire totul e ok. Perfect la ochi și nimic deosebit la piele. Stăteam să așteptăm la oftalmolog. Dintr-o dată intră o doamnă ce lucra acolo. Fiică-mea nu stă prea multă vreme pe gânduri și spune: Mami, doamna aceea are nasul mare? Adevărul e că avea nasul mare, dar fiică-mea întreba total nevinovat. Nu știam ce să mai facem. Încercam să o luăm cu altă vorbă. Ne era rușine, dar în același timp ne bufnea râsul. La dermatolog era o doamnă mai în vârstă, încălțată cu niște cizme îmblănite. După ce și-a terminat treaba, doamna respectivă se îmbracă cu o haină de blană deschisă la culoare și își pune o pălărie în cap. Fiică-mea: Mami, doamna aia seamănă cu un iepure! La fel, nu mai știam ce să facem că să nu ne bufnească râsul, dar să o luăm cu altă vorbă. Adevărul este că uneori copiii te pun în niște situații în care îți vine să râzi cu gura până la urechi, dar să-ți fie și un pic jenă în același timp :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comentarii

  • Geanina Stanescu

    Reply Reply 22/01/2015

    Asta e farmecul lor . Ideea e ca si atunci cand esti suparat, stresat ….de cele mai multe ori tot ei te scot din starea asta.Si cand sunt adolescenti ,cum e acum fata mea, iti dau niste replici de ramai cu gura cascata si te-ntrebi unde-a citit asta :))) Asadar copii spun lucruri trasnite pana la 18 ani cred.

  • Lospa

    Reply Reply 23/01/2015

    Aveam un vecin de vreo 4-5 ani. Intr-o seara l-am scos la poarta, l-am dus dupa masina unde era un amic cu o masca pe fata. S-a speriat si a tipat, apoi a venit ma-sa. I-a zis lu’ ma-sa „mami, am vazut un inger”. #cemaiinger

Leave A Response

* Denotes Required Field