Header-Profitshare

În luna ianuarie platforma de afiliere Profitshare se lansează în Bulgaria, prima țară din regiune vizată pentru extindere, și anunță lansarea până la finalul anului în Ungaria și Polonia. Prin expansiunea regională, Profitshare își dorește să își consolideze poziția de leader de piață în Europa Centrală și de Est.

„Considerăm că Bulgaria este o piață în care comerțul online se va dezvolta foarte mult în perioada imediat următoare. Capabilitățile noastre tehnice și experiența noastră de peste șase ani în marketing afiliat vor contribui semnificativ la această creștere.” a declarat Marius Pahomi, Director General al Conversion, companie care deține platforma Profitshare.

Principalul obiectiv al Profitshare în Bulgaria este educarea pieței în direcția adoptării modelului de cost în funcție de rezultatele livrate în urma promovării online. Toate funcționalitățile platformei de marketing afiliat folosite în România vor fi disponibile și partenerilor din Bulgaria.

După lansarea în Bulgaria, echipa Profitshare se va concentra pe expansiunea platformei pe piețele mai avansate din Ungaria și Polonia.

Despre Profitshare

Profitshare este platforma de afiliere cu cele mai mari vânzări din Romania. În cei șase ani de activitate, Profitshare a generat vânzări de peste 100 de milioane de euro și a plătit afiliaților comisioane de peste 4 milioane de euro.

Platforma Profitshare este deținută de către Conversion, unul dintre principalii furnizori de soluții de marketing online din Europa Centrala și de Est. Bugetele de publicitate online gestionate de către Conversion în 2014 au depășit 8,5 milioane de euro, iar printre clienții companiei se numără eMAG, OLX, Oriflame, Flanco, Volksbank și Banca Transilvania.

Ce interesant este să-mi văd testimonialul tradus în bulgară :)

Profitshare Bulgaria

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Profitshare s-a lansat in Bulgaria, primul pas in strategia de extindere regionala"

  • Va un chip in acea imagine de la profitshare. Oare cine sa fie? ;)
   Pacat ca nu stiu limba bulgara, poate profitam si eu de extindere. ;)

  • Attila Naghi

   OK, dar de ce ne trebuie cont separat ? De ce nu se poate face un singur cont , valabil pentru toate tarile ? aiurea asa daca se extinde in 50 de tari , ne trebuie 50 de conturi

   • Gabriel Ursan

    Eu nu mă văd promovând prea curând pe Bulgaria :) Probabil o să le unifice la un moment dat.

Comentează la acest articol