BenQ lanseaza primul monitor dedicat pasionatilor de jocuri pe consola

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


București, 22 ianuarie 2015 – BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, lansează în premieră primul monitor creat special pentru a oferi cea mai fluidă experiență de gaming pe console, modelul RL2755HM.

Cu un panel TN foarte rapid cu un timp de răspuns de doar 1 ms GTG, monitorul oferă sesiuni fluide de gaming, fără lag sau cadre înghețate și asigură imagini Full HD în culori naturale pe un display de mari dimensiuni, 27”(69cm). Totodată, monitorul dispune și de funcțiile caracteristice BenQ pentru protejarea ochilor, Flicker-free şi Low Blue Light.

Design funcțional

Când vine vorba de designul monitorului RL2755HM, toate detaliile au fost luate în calcul, de la stabilitatea suportului, la gestionarea cablurilor sau amplasarea difuzoarelor. Standul angular a fost îmbunătățit prin aplicarea unui strat de cauciuc special, care îți poate sprijini controller-ul după ce ai terminat de jucat. Un suport retractabil pentru căști a fost de asemenea instalat pe latura monitorului, astfel încât să ai întotdeauna la îndemână perechea de căști preferată. În plus, cablurile pot fi cu ușurință ordonate, datorită elegantului suport din spatele piciorului. Finisajele mate ale ramei reduc la minimum reflexia luminii care ar putea distrage atenția și ar putea obosi ochii.

Control absolut

Timpul de răspuns de 1 ms GTG îți permite să vizualizezi fiecare reacție a oponenților, a coechipierilor sau să reperezi mai rapid inamicii, pentru o experiență de gaming câștigătoare. Cele două porturi HDMI îți permit să conectezi simultan consola și un alt dispozitiv, pentru a comuta simplu și rapid între două surse de semnal. Tehnologia proprietară BenQ Black eQualizer maximizează vizibilitatea în joc, iluminând zonele întunecate, fără a le supraexpune pe cele deschise la culoare.

Fiecare caracteristică sau funcție a monitorului este dezvoltată și testată împreună cu jucătorii profesioniști și experții BenQ în imagine, astfel încât monitorul să ofere vizibilitatea și nivelul de control necesar pasionaților de jocuri pe consolă. Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente cerințe formulate de gamerii profesioniști. Controlul culorilor este disponibil prin setările OnScreen Display sau Display Pilot.

Mod dedicat pentru jocurile cu lupte pe consolă

Pentru cea mai bună experiență de gaming pe console, jucătorul profesionist Justin „JWong” Wong, de la echipa EvilGeniuses a fost invitat de BenQ să participe la dezvoltarea modului Fighting. Creat pentru a optimiza șansele de câștig, modul Fighting dispune de setări speciale de calibrare a culorilor care ajută la evidențierea personajului în meciuri, astfel încât să te ajute să îți menții focusul pe toată durata jocului.

Dezvoltată în colaborare cu jucătorii profesioniști, tehnologia Flicker-free oferă monitorului BenQ RL2755HM o îmbunătățire importantă prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie reduce oboseala ochilor și crește performanța jocului prin confort vizual extrem, chiar și pentru cei mai înverșunați jucători prinși în acțiune ore întregi.

Disponibilitate

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil în premieră începând cu luna februarie prin PC Garage la preţul de raft recomandat de 1.399 lei.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend