Starcraft 2

M-am dat pe Starcraft 2

Am luat până la urmă Wings of Liberty de la Starcraft 2 și tocmai am finalizat modul campaign. Am jucat lejer, gen o oră pe zi, seara, ca să mă relaxez. Mi-a plăcut. Plănuiesc să-mi iau și Heart of the Swarm. A fost ca o amintire a vremurilor în care pierdeam nopți cu prietenii la sălile de jocuri pe computer. Gameplay ok. Recomand pasionaților de gen. Din punct de vedere structură și unități, Starcraft 2 e cam ca Starcraft 1, dar nu poți să nu observi îmbunătățirile și fazele în care trebuie să iei decizii legate de cum va evolua povestea.Starcraft 2

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Lucaci Levin Andrei

  Reply Reply 23/01/2015

  Daca ti-a placut WoL o sa adori povestea si personajele din HotS. Sa incerci si arcade cu harti custom (poti juca si gratis fara sa ai cumparat nimic). Acolo pierzi timpul cu distractie.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 23/01/2015

   Inițial așa am făcut, am jucat gratis :) Dupa care am cumpărat. Acum am si HotS și m-am apucat de treaba. Abia astept sa il termin :)

Leave A Response

* Denotes Required Field