Despre evenimentele din Galați din ultima perioadă

În această perioadă avem în Galați Street Food Festival în Grădina Publică și GAS 2018 (Galați Auto Show 2018) pe faleză.

Orașul a fost cam aglomerat. Trafic, lume multă, aglomerație. Pentru unii au fost nervi în trafic, pentru alții bună dispoziție.

La Street Food Festival am fost de vreo două ori. Am mâncat bine la prânz. Mai merg o tură. La GAS încă n-am apucat să merg, dar mă străduiesc să ajung mâine să văd noul Ford Mondeo și alte noutăți. Sigur sunt mașini mișto de văzut. Am văzut o poză cu un Audi… mamă, mamă!

Sunt două evenimente faine și nu are rost să ne enervăm. Deseori ne plângem că nu prea avem ce face în Galați. Și de multe ori așa este.

Însă e păcat ca atunci când se face cu adevărat ceva să nu ne bucurăm de ce se întâmplă. Se mai mișcă ceva. Mai avem motiv de ieșit din casă.

Vineri a fost mai greu cu traficul. Am stat și eu blocat prin Galați. Însă nu merită să facem pricină din asta ca să ne arătăm că suntem nemulțumiți de orice.

Nu pot să nu fiu obiectiv, indiferent de cine s-a implicat în organizare, cum și cât. Sunt două evenimente mișto care ne mai scot din rutină în Galați.

Mi se pare ciudat să zicem mereu sus și tare că Galațiul nostru este un oraș mort, iar când se face ceva să ne arătăm nemulțumiți că se face.

Dacă nu se face nu e bine, dacă se face, iar nu e bine. Că X și Y sunt implicați și că nu au organizat corect. Să fim obiectivi. Măcar puțin.

Hai să ne mai relaxăm un pic și să ne bucurăm de ce se întâmplă. Nu putem controla mediul înconjurător. Nu putem controla ce fac alții. Nu putem controla ce se întâmplă.

Dar ne putem controla acțiunile, reacțiile și… cu greu, emoțiile și sentimentele.

Iar dacă putem lua ce-i mai bun de la momentul prezent, hai să ne bucurăm.

Că la urma urmei suntem o mână de oameni în acest oraș. Și mai mult sau mai puțin suntem responsabili de ce se întâmplă în el și de starea de spirit de aici.

Mesajul meu: Chill & enjoy! Timpul oricum trece irecuperabil.

Recomandarea mea la Street Food Festival: Burgării picanți de la rulota unde îi face cu carne slow cooked. Varianta mare dacă vă este foame. Varianta mică dacă vreți să mai mâncați și altceva. La fructe de mare, raci & stuff nu am avut curaj să stau la rând.

Recomandarea mea la GAS 2018: Standul Ford (chiar dacă eu sunt fan VW în această categorie de brand), unde veți vedea noul Ford Mondeo redesenat cu influențe japoneze (designerul de la Mazda e la Ford acum). Laurian e un super tip și vă povestește tot.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Despre evenimentele din Galați din ultima perioadă”

  1. Părerile vor fi întotdeauna împărțite și e bine să fie așa. E ca un barometru al stării de bine, dacă stai să te gândești obiectiv.
    Despre traficul îngreunat, cred că asta îți dă o măsură a capacității (sau incapacității) Galațiului de a suporta evenimente. S-ar părea că e foarte importantă locația unde are loc evenimentul, pentru a lăsa traficul să respire.
    Recomandarea ta de cilău e mai mult decât bine venită, numai să ai dispoziția de a putea să enjoy.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.